Typer gjerde for hjemmet ditt

February 4

Typer gjerde for hjemmet ditt

Et gjerde vil gi karakteren din hjem, sammen med sikkerhet. Dine barn og kjæledyr vil ha et trangt og trygt område å spille. Velger ulike gjerde stiler for en rekke årsaker, blant annet personvern, sikkerhet og definisjon av egenskapslinjene.

Chain Link gjerde

Ifølge Fencecenter.com tilbyr stårtrådsgjerder den mest kostnadseffektive måten å gjerde i hagen din. Chain link gjerde er laget av stål ledninger vevd sammen; Du kan velge mellom tradisjonell galvanisert kjeden link, som er en sølv inne fargen, eller farget gummi-belagt kjedekobling.

Tregjerde

Tre gjerder er alternativet favoritt bolig gjerde for de siste 400 år, ifølge Thomas Baker av This Old House magazine. Dette popularitet er fordi å være billig, tre er lett og lett tilpasses. Det finnes hundrevis av stiler for tre gjerder, inkludert linjeavstand plukket, privat, semi-private og post-og-rail.

Vinyl gjerde

Vinyl gjerde, en gang syntes alternativet dyrere fekting har blitt mer populært med deres langsiktige kostnadsbesparelser over tre, ifølge Fencecenter.com. Vinyl gjerde holde sitt nye utseende og kommer i forskjellige stiler, inkludert private, semi-private, plukket stil eller ranch rail stil.

Stål dekorativ

Huseiere som ønsker for å legge eleganse til deres eiendom kan velge å bygge en stål dekorative gjerde. Stål er vedlikeholdsfritt, og tilbyr en levetid på styrke og sikkerhet.

Elektrisk gjerde

Mange avkall et tradisjonelt gjerde helt, men fortsatt trenger grenser for å sikre deres pets i gården. Selv om du har et gjerde, må du vurdere en elektrisk gjerde som en sekundær alternativ for hundene det grave på gjerdet å flykte under.