Typer Garden stilltannen arbeide

October 31

Typer Garden stilltannen arbeide

Kanter skissere flere et landskap. Det høyre kant kan forvandle en OK utseende landskap til en som er iøynefallende. Rett design vil sette ditt hjem ut fra resten. Likevel, med alle kanter tilgjengelig på markedet, kan det være ikke bare forvirrende men tidkrevende å velge riktig. Megetsigende valgene er første skritt i stressfritt landskapsarkitektur.

Tre

Tre kanter er en av de billigste kanter, noe som gjør det til et populært valg blant mange landscapers. Til kanter er tilgjengelig i 4-fot-6-tommers lange planker, samt sirkulær stiler som ser ut som små trestammer. Styrene tilbyr allsidighet fordi de kan klippe til størrelsen eller buet form. Det er viktig å bruke nontreated trelast rundt en hage seng, på grunn av kjemikalier i behandlet tre som deg til det omkringliggende jorden. Ifølge artikkelen, "Skogen for utendørs møbler" på Plowhearth.com, bør du velge tre som redwood, sypresser og sedertrær for utendørs prosjekter fordi de inneholder naturlige kjemikalier som motstå råtner.

Metal

Metall kanter kan være vanskelig å jobbe med, gjør det beste for prosjekter der landet er flatt og rett. Forsiktighet bør utvises ved arbeid med metall kanter fordi en bend eller press ikke kan fikses og vil ødelegge metallet. En studie gjort ved University of Colorado Health Sciences Center advarer at metall kanter bør også unngås i områder hvor barna leke, for å unngå skade hvis barn turer eller faller på kanting. Tid bør tas rutinemessig sjekk kanting for skarpe kanter eller tegn av rust og erstatte etter behov.

Plast

Plast kanter er tilgjengelig som hule rør og faux murstein og stein stiler. Det er den rimeligste kanter og det er svært allsidig. Den er lett bøyd og formet, som gjør det praktisk for buede senger. Men gjør dette det også et dårlig valg for design med skarpe kanter. Når det er installert, plast kanter må være godt forankret i bakken eller med tid, det vil sakte pop sin plass og vil være vanskelig å installere.

Stein

Stein kanter, som inkluderer murstein og stein, er dyre sammenlignet med andre alternativer, men høy holdbarheten og allsidighet kan rettferdiggjøre kostnadene. Denne typen kanter kan lage ulike look. Fieldstone og skifer er populære valg for hagen stier, mens naturstein brukes ofte til terrasser og gangstier.

Planter

Planter kan også opprette en billig hage kanter som gjør at landscapers å utforske en rekke stil og farge. Når du velger planter for kanter, huske på at noen planter er dyrere enn andre, gjør det viktig å merke seg kostnadene. Hvis valgt riktig, plante kanter kan opprette en billig og vakre kant, det krever også mye vedlikehold og daglig omsorg og planter trenger utskifting innimellom.