Typer fuger

October 22

Det finnes flere typer fuger, hver med sin egen ment program og begrensninger. Typen fuger brukes avhenger av plasseringen, program og kravene til situasjonen.

Akryl

Akryl caulk brukes hovedsakelig for utendørs applikasjoner er ekstremt fleksibel og er holdbar i områder med ekstreme temperatursvingninger. Akryl caulk vil vanligvis siste ca 10 år.

Latex

Latex caulk brukes til innendørs bruk som trim arbeidet. Siden det er vannløselige, rydde opp er enkelt og latex kan caulk males. Det kommer også i en rekke farger. Levetiden på latex caulk er bred, varer fra 2 til 10 år.

Akryl Latex

Denne caulk kan brukes innendørs eller utendørs og vil vare fra 10 til 15 år. Det er lett å rydde opp og er rask tørking.

Silikon

Silikon caulk er den lengste varige, en levetid på opp til 35 år. Silikon caulk er svært fleksibel og svært lim. Silikon caulk er vanskelig å fjerne.

Butyl

Butyl caulk brukes på Utendørsapplikasjoner og vil vanligvis vare fra 8 til 10 år. Denne caulk er vanskelig å jobbe med, er treg tørking og gjenstand for betydelig krymping.