Typer Forrigling utleggere

December 9

Typer Forrigling utleggere

En sammenflettede utleggermaskin er en konkret, stein eller tegl som passer sammen som en puslebrikke. Derfor kan utleggere plasseres i bakken uten mørtel. Mange typer utleggere er tilgjengelig hjemme og hage butikker. Typen utleggermaskin du påvirker hele kostnaden og byggingen av prosjektet.

Brick utleggere

Brick utleggere er ofte laget av brent leire. De kan være bygget av murstein eller bare kastet for å ligne bygning murstein. Pavers rektangulære og kan ordnes ende-til-ende eller mønstre som fiskebein figuren. Brick utleggere kan tåle mye press, slik at de er en ideell paver for høy trafikk områder som innkjørsler og gangveier. Brick utleggere er også mindre utsatt for cracking enn betong fordi mindre utleggere kan skifte jorden beveger seg. Bekostning og arbeidskraft involvert i produksjon av en murstein Asfaltutleggere, er litt mer enn betong men mindre enn stein.

Betong utleggere

Betong utleggere er kastet fra helles betong muggsopp. Dette kan være formet på intrikate, bøyde former for en tettsittende sikringsanlegg mønster. Når en overflate laget av betong utleggere har vært arrangert, ligner overflaten en brosteinsbelagt gate. Betong utleggere kan brukes i en rekke farger å tillate fleksibilitet i utformingen av en uteplass, gangvei eller andre prosjekt. Betong utleggere er enkel å installere, så huseiere kan spare penger ved å installere dem selv. Betong utleggere er også lett å reparere. En sprakk utleggermaskin kan trakk seg ut av prosjektet og erstattet med en annen utleggermaskin eksakte formen og størrelsen. Betong pavers koster mindre enn murstein eller naturlig stein utleggere fordi kostnaden av råvarer til å produsere dem er billigere enn murstein eller stein.

Stein utleggere

Naturlig stein utleggere er tatt fra jorden og skåret i håndterbare størrelser. Pavers har en mer naturlig ser enn betong eller murstein utleggere og kommer i et bredt spekter av farger, former og størrelser. I tillegg vil fargen på materialet ikke svekkes med tiden måten farget konkrete Asfaltutleggere vil. Stein utleggere kan være laget av stein som varierer mellom marmor granitt. Stein utleggere er ikke sterk nok for trafikk fra innkjørsler og stedet er mer egnet for lett trafikk av stier og terrasse gulv. På grunn av arbeidskraft involvert i grave steinen fra jorden, og individuelt klippe og forme hver stein, er naturlig stein utleggere alternativet dyreste på markedet.