Typer Fir Trees

January 10

Typer Fir Trees

I furu familien inkluderer sant grantrær (genus Abies) 11 arter innfødt til Nord-Amerika. Alle graner kjennetegnes av korte, hovedsakelig myk nåler som blunt-tipped og ikke la et hevet arr på kvist (karakteristisk for grantrærne). Deres koner er oppreist og bare vokser på de høyeste grenene. Firs har smale i form og stive oppreist eller loddrette forgreninger som aldri droops som noen grantrærne trær. Identifikasjon er avhengig av undersøkelse av nåler, kjegler og område, og er alltid best hvis sammenlignet med bilder i et felt guide.

Nordvestlige

Subalpine Gran og Rocky Mountain Fir er svært lik i utseende; begge evergreens vokse fra 30 til 60 fot høy og er like i utseende og aroma Balsam Fir, men er veldig smale. Rocky Mountain Fir tendens til å ha kortere nåler og en av de viktigste forskjellene mellom to er bark (rødlig i Subalpine og lys brun i Rocky Mountain). Edel Fir (Abies procera), også kalt Oregon lerk, vokser opp til 295 fot høy, men vanligvis rundt 200 fot. Den har en vinkelstrikk med stiv vannrett avdelinger og en liten terpentin-lignende lukt. Koner vokser opp til 5 inches høy, er grønn-rød med åpenbare støttebladene og nåler er på avdelinger i firesidede formasjon. Den store Gran (Abies grandis) vokser 297 fot høye og eldre trær har en avrundet topp. Kjegler er glatt, grønn eller blå-grå og kort (2,5 tommer). Den vokser i United States Department of Agriculture sonene 4 til 7. Pacific sølv (Abies amabilis) er ofte 60 til 90 fot høy, men det kan vokse til 245 føtter og har tett mørke grønne grener og kronen. Kjegler er 4 inches høy og veldig mørk grønn til lilla. Den vokser i soner 5 og 6.

Vestkysten sørvest

California Red Fir er vanlig i blandet barskog, ofte på høy høyde i Nord-California. Det er 80 til 120 fot høy, men kan vokse til å bli over 250 fot, har en camphor-lignende lukt og har store (7-tommers) kjegler som er mørk brun til grønt. Nålene er 1 tomme lang. Sierra hvit Fir (Abies lowiana) er et medium eviggrønn (maksimal høyde 246 fot), har en furu-lignende lukt, og 3-tommers olivengrønn, glatt kjegler. Den vokser i blandet barskog fjellskog hovedsakelig i California. Colorado hvit Fir (Abies concolor) vokser til 110 føtter, har lenger, mer tynt linjeavstand nåler enn første 2 inches og svært grønne kjeglene som vokser til 4 tommer. Dette vokser hovedsakelig i sonene 4 til 7 i vest til sørvest-regionen, den høyeste konsentrasjonen i New Mexico, Nevada, Utah, Arizona og Colorado. Den Bristlecone Gran har mest distinkte koner av alle sanne firs, som de er korte (3,5 tommer), ovale, grønn-lilla, med 2-tommers spiky støttebladene strittende ut i alle retninger. Pinnene på grenene er kraftig pekte også. Ifølge treet ekspert David Allen Sibley i sin bok "The Sibley Guide til trærne" er en sjelden tre finnes hovedsakelig i fuktig canyon bunner i Santa Lucia fjellene i California.

Nordøst

Balsam Fir (Abies balsamea), også kjent som balsam-av-Gilead, er en liten til middels evergreen (40 til 60 fot høy) foretrakk et juletre på grunn av sin aromatiske, krydret-scented harpiks. Det er vanlig i fuktig skog, myrer, boreal forest i soner 3 til 5 og er også ofte dyrket på tre gårder. Dens nålene er ca 3/4 inches i lengde, blå-grønn farge med en lysere undersiden. Koner vokse til 3 inches lang, er gråaktig-lilla eller lilla-grønn og har en glatt oval form.

Sørøst

Kjent som den sørlige Balsam Fir, er Fraser Fir (Abies fraseri) en liten til middels evergreen (30 til 60 fot høy). Det ligner Balsam Fir bortsett fra den har lenger, prosjektering støttebladene på koner, noe som gjør dem ser spiky i stedet for glatt. Konglene er også om lag 2 inches, en tomme kortere enn koner Balsam Fir. Dette er sjelden og fallende i naturen i fjellet skoger etter David Allen Sibley. De er også vokst for kommersielle juletre markedet, men.

Andre graner

Douglas-graner ble klassifisert som grantrærne, graner eller vanligvis før endelig å være klassifisert i sin egen slekt, men ofte kommer til hjernen når man diskuterer grantrær. Inkluderer bigcone Douglasgran, felles douglasgran og "Rocky Mountain" felles douglasgran. Andre sant grantrær som ikke er innfødt til Nord-Amerika inkluderer europeiske sølv Fir, Nikko Fir og kaukasiske Fir, som er innfødt til Sentral- og Sørøst-Europa, men ble introdusert til Nord-Amerika.