Typer fasader

May 13

Typer fasader

Dagens utvalg av hjem sidings gir huseiere velge hva som fungerer best for dem. Du finner en kommandopost som passer din stil og prisen rekkevidde. Før du velger, kan du lage en liste over hva du ønsker fra din fasader. Bestemme om pris og kvalitet er viktigere, og hvilke farger du foretrekker. Sammenlign typer ytterkledning å bestemme hvilke du vil bruke på ditt hjem.

Vinyl

Vinyl gir en billig fasader. Det er lett å rengjøre og råtner ikke. Det er tilgjengelig i mange farger og mønstre. Vinyl Fasader er ikke så holdbare som andre sidings, imidlertid. Det kan sprekk eller blir misfarget og skitne. Når vinyl Fasader er farget, er rengjøring vanskelig. Vinyl vil dra hjem eieren med lavt budsjett eller som ikke planlegger å bo i huset i flere tiår.

Murstein

Murstein ytterkledning bærer en høy prislapp, men kommer med en lang levetid. Ifølge DoItYourself.com, kan murstein fasader vare i 25 år eller mer. Murstein kommer i jordfarger gi huseiere et større utvalg å velge mellom enn bare rødt. Hvis du ønsker å gi huset en mer klassisk utseende, eller hvis du planlegger å bo i ditt hjem i flere år og ønsker å investere i en langvarig produkt, vurdere murstein som mulig ytterkledning valg.

Tre

Det finnes flere tre ytterkledning produkter. Tre clapboard er sterk og kan vare så lenge som murstein. Forskjellige tresorter kan brukes fra furu å sedertre. For de som ønsker tre men ikke råd til det, kombinerer utviklet tre ytterkledning tre og andre materialer i en tre look-alike fasader. Det er mindre miljøvennlig enn ekte tre, fordi mange ulike materialer må kombineres for å lage det, inkludert sterk lim.

Stein

Stone er mer holdbart enn murstein eller tre. Stein fasader er immun mot stormer, snø eller raskt skiftende temperaturer. Som med de fleste produkter av høy kvalitet kommer det med en ekstremt høy prislapp. De som ikke har tenkt å leve i sitt hjem i lang tid kan du velge en rimeligere fasader. Produserte stein fasader er tilgjengelig for en billigere pris enn naturstein ytterkledning, selv om den mangler noen av den naturlige skjønnheten i ekte stein.

Aluminium

Aluminium ytterkledning er billig, omtrent som vinyl, men det vil ikke sprekke og er miljøvennlig. Aluminium kan imidlertid bulk under press. Likevel, den har en glatt overflate og tar anstrengelse å omsorg for. Det tilbyr en rekke farger å velge mellom og fungerer best for de som ønsker å bruke mindre penger på deres fasader eller som ønsker en slank, moderne utseende for deres hjem.

Stukk

Stukk er en grov struktur, slitesterk ytterkledning som fungerer bra på mer tradisjonelle hjem der vinyl eller aluminium ytterkledning ikke ser helt rett. Prisklasse av stukk, avhenger av typen. Jo mer du betaler, de mer holdbart materialet. Billigere, syntetiske stukk materialer er tilgjengelige, men de er mindre holdbare enn the real thing. Syntetisk stukk kan være et godt valg hvis du vil nice fasader og planlegger å erstatte det år nedover veien.