Typer elektriske vifter

January 17

Typer elektriske vifter

Mange tror at elektriske vifter er bare for klimakontroll når, i virkeligheten, de har mange andre bruker. Dette er hvorfor det er så mange forskjellige typer, stiler og størrelser av elektriske vifter. Elektriske vifter kan være så liten som en pulten fan for personlig bruk, eller stor nok å kjøle og ventilere store områder. Om jobben er kjøling, eksos eller andre formål, en elektrisk vifte er en av de mest kostnadseffektive verktøyene for å få jobben gjort.

Etasje Fans

Elektrisk gulvet fans er bevegelige fans som plasseres på gulvet; de er praktiske alternativer når vinduet eller vegg fans ikke er praktisk. Elektrisk gulvet gjør mye luftstrøm og ventilasjon på et lavere nivå. Å ha en ledning, må de være plassert nær en stikkontakt slik at ledningen kommer i drift. Elektrisk gulvet fans kommer i ulike former og størrelser, og brukes i mange boliger og bedrifter.

Takvifter

Hovedformålet med takvifte er å flytte luft og øke effektiviteten ved en eksisterende oppvarming, ventilasjon og klimaanlegg. Større kniver og kraftigere motorer som er tilgjengelige i takvifter effektivt flytte luft som holder eksisterende HVAC-systemet bruker like mye energi. Høyst loftet tilhenger ha reversibel motorer slik at de flytter kjølig luft fra gulvet i varmt vær og deretter vinteren flytter varm luft fra taket til gulvet. En takvifte er kablet direkte til det elektriske ledningsnett av bygningen hvor det er plassert så det er ikke nødvendig for skjøteledninger eller stikkontakter. Takvifter kommer i en rekke typer, størrelser og stiler.

Industrielle Fans

Industrielle elektriske vifter er hovedsakelig brukt i industrielle eller kommersielle. Industrielle fans er nyttig på steder der varme, fuktighet og bedervet luft er en vanlig foreteelse. Industrielle fans er svært store og produserer en stor mengde luftstrøm. Industrielle fans har rolig med metall kniver og mindre vibrasjoner enn andre typer mindre fans som brukes i bolig-programmer. Industrielle lagerbygninger og distribusjonssentre er bare et par store fasiliteter som nytte av å bruke industrielle fans på grunn av overdreven temperaturer som de har regelmessig. Industrielle fans kan være blåsere, vegg vifter og store etasje eller pidestall fans.