Typer elektriske sveisemaskiner

January 20

Typer elektriske sveisemaskiner

Sveising verktøy har bruker som spenner fra automatisk reparere til metal skulptur. Kunnskap om sveising vil være nyttig, men akkurat som alle andre handel verktøyet som du vil utføre jobben kan utgjøre hele forskjellen. Det finnes en rekke typer elektriske sveisere å undersøke når vurderer som er best for deg.

Arc Sveiser

Bue sveiser er langt de fleste vanlig type elektrisk sveiser. Denne bruker sveisers strømforsyning til å opprette en bue mellom en elektrode og grunnmaterialet. Dette smelter svært effektivt materialet sveising poenget. Arc sveisere er også populære fordi de er enkle å bruke og er relativt billig: du kan kjøpe en bue sveiser for så lite som $140.

MIG sveiser

MIG (Metal Inert Gas) sveisere bevise populære fordi de gir mye makt med en relativt billig pris. De kjøres fra en strømkilde og er ganske lett å bruke. For under $200 er det mulig å kjøpe en MIG sveiser kan utføre endringer i et ganske tykke kabinett av en auto.

TIG sveiser

TIG (Tungsten Inert Gas) sveisere bruk en wolfram elektrode og er fylt med en inert gass til makten buen. Imidlertid er sveiseren selv drevet av en konstant gjeldende strømkilde som gjør at buen til holde seg som bruker sveiser.

Spot sveiser

Spot sveising brukes vanligvis til å sveise metallplater sammen med et konsentrert utbrudd av energi på ett bestemt sted. Du plassere arkene mellom to kobber elektrodene, som sprenge et støt av elektrisk energi på ark av metall, klemmer dem sammen. Dette er en populær form for sveise når du trenger en nesten øyeblikkelig sveis på ett bestemt sted, og det ikke varme resten av metall fordi spot sveis er så rask.

Stud sveiser

Stud sveiser er utformet til å sveise en bestemt bolt eller mutter i en annen metal. Dette er spesielt nyttig når du ønsker for å lage en svært solid struktur der det er ikke mulig å lide bolt eller mutter tretthet. Disse sveisere tilbyr portabilitet som bestemte jobben tillater dem å være relativt liten.