Typer elektriske øvelser

June 29

Typer elektriske øvelser

Uten en elektrisk motor-drevet drill, ville håndverkere og gjør-det-yourselfers både være i villrede når det gjelder kjøring skruer og kjedelig hull. Elektrisk øvelser er en standardfunksjon i de fleste verktøy kister; de gir dreiemoment må raskt og effektivt fest skruene og bolter og nødvendig motorkraft lage hull gjennom tre, plast, metall og selv mur. De grunnleggende typene elektriske øvelser, som pistol-type og hammer drill, produsere flotte resultater, mens spesialiserte typer øvelser, som trådløse og bore-trykk, hvelv kvaliteten på arbeidet ditt til neste nivå.

Standarden "Pistol" Drill

Ofte kalt en "pistol-grep" drill, kan standard elektrisk drill holdes av buede håndtaket som en pistol. Videre oppmuntrende sammenligning til en pistol er standard elektrisk drill utløser - en utløser, plassert på undersiden av håndtaket for bruk med en pekefinger, aktiverer motoren som viser borekronen. Biter for denne typen drill hjelp festing aktiviteter, for eksempel kjøring skruer, eller kutte aktiviteter, for eksempel kjedelig hull gjennom tre.

Hammer Type Drill

Hammer drill ligner standard bore, men har ett viktig kjennetegn: bare roterer en vedlagt borekronen, hammer drill utfører en Stempelkompressorer eller "hamring", bevegelse - tilknyttede borekronen roterer, slamming inn og fra en overflate. Denne unike bevegelse av hammer drill gir en effektiv metode for inn harde flater, som mur procucts. Som sådan, brukes hammer med mur borekroner for å bore hull gjennom betong, murstein, stukk og sement.

Oppladbar drill

Både standard pistol type øvelser og en hammer øvelser er tilgjengelige gratis strømkabler. Istedet for mottar elektrisk kraft gjennom en ledning, driver en batteripakke en Oppladbar drill. Frihet fra ledninger lar en arbeidstaker å enkelt transportere bore i attics kravlesøket spaces og vanskelige å nå steder. Men uten et batteri er bore ubrukelig.

Bore trykk

En drill trykk er en stasjonær, tabell-montert elektrisk drill. Motordrevet bore er knyttet til en arm suspendert over en arbeidsflate, kalt en tabell. Biter er tilknyttet drill og en spak brukes til å "trykk" drill nedover og bore gjennom materialer plassert på bordet. Armen flytter bare på loddrett flyet, rett opp og ned, slik at det øvelser rett hull med perfekt nøyaktighet. Denne typen bore brukes ofte for presis møbler gjør og maskinering prosjekter.