Typer elektriske ledninger i hus

September 24

Ledningsnett i hjem har gått gjennom omfattende endringer siden første ledere var satt gjennom levende trær i hjemmene. Noen av disse trådene er fremdeles i bruk i dag inne eldre boliger. Moderne produksjon praksis har tillatt ledninger av alle typer å bli installert i boliger, bedrifter og selv underground. Elektriske ledninger i hjem dekker noe som bærer et elektrisk signal, om det er strøm, telefon forbindelser eller lyden fra våre stereoanlegg til høyttalerne for vår favoritt CD eller DVD.

Historie

Den første elektriske kraften i hjem ble brukt til å drive elektrisk lys. Denne metoden ble kalt knott og rør ledninger. Ledningene besto av en massiv kobberleder som var isolert med en tykk brytes med brunt papir. Papir isolasjonen ble deretter dekket i et tynt lag med bomullstråd. Knotter laget av porselen ble spikret på vegger og sperrer støtte ledningen. Rør av porselen ble brukt som isolatorer når ledningen løp mellom ferdig etasjer. Denne typen ledninger var så godt gjort, at det fremdeles finnes i eldre boliger i dag, og installasjonsmetodene er fortsatt godkjent av moderne elektriske koder.

Funksjonen

Alle ledninger, uansett størrelse, bærer elektriske signaler. En viktig komponent i alle ledninger er elektrisk dirigent, eller wire selv. Utenfor at ledningen er en isolasjon å beskytte dirigent. Denne isolasjonen kan gjøres fra mange typer plast eller fiber, avhengig av bruk og miljøforhold. Ledninger i en høy temperaturinnstilling som komfyr eller ovnen vil ha isolasjon fibre som motstå høy varme. I svært kaldt klima har ledninger svært fleksibel plast til den ytre dekket. Dette dekker kan motstå sprengning ved lave temperaturer og kan brukes i frysere eller kjøleskap.

Typer

Aluminium ble samtidig brukt til huset ledninger. Men aluminium wire varmer og kontrakter når lede strøm, forårsaker løse ledninger som utgjør en brann. Siden den gangen, har aluminium ledninger vært begrenset, for det meste, til flaten for å bringe i elektrisk kraft til meter Sydpolen. Kobbertråd er nå normen for alle elektriske ledninger som bærer kraften i hjemmet (se ressursene nedenfor). Spesielle programmer for presisjon signalet bære i lyd og video-feeds kan bruke gull, som er leder for pluggene på stereo- eller DVD-spillere.

Størrelse

Ledningene kommer i mange størrelser avhengig av hvor mye strøm det er ment å bære. Linjene som bringer i elektrisk kraft til hjemmet ditt er om diameteren på tommelen. Kobber ledninger som komfyr og tørketrommel i huset er størrelsen på en tykk blyant. Disse typer ledninger kan være en strandet ledninger, som er en samling av solid ledninger som er viklet rundt en sentral wire. Dette gjør at dirigenten å bære mer strøm. Ledninger som bærer videosignalet til skjermen består av mange isolerte kabler plassert inne en samlet plast jakke. Hele samlingen av ledninger kan også være omgitt av en wire flette kalt jording jakke eller skjerme. Dette skjoldet er plassert rett under total plast jakken. Skjoldet holder andre elektriske signaler fra forstyrre skjermens bilde.

Potensielle

Fremtiden for hjem vri er usikkert følge av innføring av fiberoptics og Wi-Fi systemer for hjemmebruk. Fiberoptics bruker ingen kobber konduktans signaler; i stedet bruker lyspulser i en reflekterende lett jakke av glass kompositter. Wi-Fi er et sett med radiosignaler overføres gjennom luften av en sentral enhet som bærer disse signalene til hver datamaskin som har en Wi-Fi-tilkobling. Dette eliminerer behovet for store intranett ledninger og sentral hub-konfigurasjonene. Noen elektrisk produserer jobber selv med distribusjon av elektrisk kraft uten hjelp av kraftledninger.