Typer elektriske bryteren ledninger

December 27

Bryteren ledninger metoder varierer avhengig av formålet med bryteren og type elektrisk krets det er kablet til. Det finnes fire vanlige typer brytere som er trolig brukt i hjemmet: enkelt pole, dimmer, treveis og treveis brytere. Alle brytere er kablet inn varm ledningen krets, slik at når bryteren er slått av, elektrisitet til belysning er isolert.

Enkelt stang bryteren

En enkelt stang bryteren bare slår på og av en individuell lys. Mens bryteren kan fortsatt være del av ringen kretsen hjemme, er det kablet uavhengig fra krets og andre lys innredning. En enkelt stang bryter har vanligvis en enkelt varm ledningen fra strømforsyningen og en varm ledningen ut lys. Bryteren har også en jordingstilkobling, i tilfelle en kortslutning oppstår.

Tre-veis Switch

En tre-veis bryteren brukes når det er nødvendig å kontrollere ett eller flere lys fra forskjellige steder i hjemmet ditt. Et eksempel er trappen, der du kan slå på lyset på bunnen, og når du kommer til toppen, kan du slå av lyset. Ledninger en treveis bryter varierer, men vanligvis den har en varm ledningen koblet til en terminal på hver svitsj med en varme overføring ledning koblet mellom de to bryterne, slik at du kan kontrollere lyset fra enten Bytt. Hver svitsj er også kablet til bakken for sikkerhet.

Lysdemperbryter

Dimmer brytere inneholde en rheostat eller transistor som lar deg kontrollere lysstyrken på lyset det er kablet til. En lysdemperbryter har vanligvis en ekstern at du slå klokken å lyse lys, men det kan ha en glidende kontroll. Dimmer brytere kan være enkelt stang eller treveis, med ledninger det samme som en ikke-dimming enkelt stang eller treveis. En tre-veis dimmer er ofte utstyrt når du har en bryter i den ene enden av rommet og en annen på den andre enden, slik at begge brytere kontrollere lyset.

Fire-veis Switch

En fire-veis bryter er de mest komplekse å wire. Dette er utstyrt når du vil styre flere lys fra forskjellige steder. Hver svitsj i kretsen har en varm ledningen koblet som feeds til lys eller lys kontrollen for brytere. Hver svitsj i kretsen har imidlertid også en overføring varm ledningen som kobler hver svitsj til hverandre. Dette lar deg kontrollere uavhengig lysene fra hver svitsj. Alle bryterne er kablet bakken.