Typer dekk overflate

June 21

Typer dekk overflate

Ideell basseng dekk overflaten kombinerer skjønnhet holdbarhet og sikkerhet. En rekke overflater og overflatebehandling oppnå disse resultatene. Spenner fra grunnleggende betong og Asfaltutleggere murstein og alt i mellom, krever overflate ytelse som vil vare i mange år og krever lite eller ingen reparasjon. Ikke bare kan riktig pool dekk overflaten beautify ditt hjem, det også kan legge verdi.

Betong

Betong er sannsynligvis den mest grunnleggende av bassengkanten overflaten materiale. Betong kan fargede slik at fliser i bassenget selv eller farget for å matche utvendig house paint. Betong kan også behandles for å opprette en høy strukturert overflate rundt bassengområdet, som alltid en optimal tilnærming. Dette programmet er vanligvis oppnås med en tung sparkel. Male betong med spesielt opprettet betong maling for lang slitasje. Betong kan også stemples for å oppnå ulike ligner murstein eller pavers. Det er så belagt med et lag med farget polyuretan av ditt valg. Betong er immun mot de fleste vær, men den kan sprekke under ekstreme forhold.

Fliser

Flisen er en favoritt alternativ for pool dekk flater. Fliser kan være tilpasset bassenget indre eller høydepunkt utvendig maling farger. Bruk strukturert brikke som gir en sklisikker overflate for sikkerheten. Mange fliser er spesielt laget for utendørs bruk, og holder seg godt til lengre Vær eksponering. Unngå altfor porøse flis som dette kan bli skadet hvis ruten er utsatt for et beløp av regn. Et eksempel på brikke som er porøs er skifer; mens vakkert, det krever tetting regelmessig og kan bli gjørmete utseende.

Tre

Tre er et attraktivt valg for pool dekk overflaten. Skogen som teak holde opp frisk gjenta eksponering for vann. Når ordentlig lukket, tre dekk av denne typen alderen godt og pen i år. Tre som er tremasse eller faux tre er faktisk et plastmateriale laget å ligne tre. Ofte dyrere enn faktisk tre, tremasse regnes som en av de eldste varige materialene for utendørs bruk, gjør det ideelt for et bassengområde. Med en rekke farger gir tremasse et fornuftig valg.