Typer Concord drue skadedyr

May 18

Typer Concord drue skadedyr

En opprinnelig vill innfødte i Amerika, Concord druer er en av de mest populære innenlands dyrket variantene vokst hager. Selv om importerte europeiske vindruer konsekvent klarte å overleve i Amerika, fortsetter Concord druer å trives. Denne allsidige drue har lenge vært brukt i hjem og reklamen produksjon av syltetøy, gelé, saft og viner. Cornell University rapporter denne rekke drue lider av relativt få insekt skadedyr.

Japanske bille

Det japanske billen ble først brakt til Amerika i 1916 på en boatload av blomster mot det årets World's Fair. En glupsk bakgård pest, voksen insekter er lett synlig på planter på grunn av iriserende ytre skall. Ifølge University i Rhode Island hagebruk programmet, kan voksen biller være lett slått av Concord drue vintreet i en bøtte med varmt såpevann vann tidlig på morgenen hvis bemerket tidlig i en infisering. I en mer alvorlig invasjon, som vil ikke skade planter kommersielle fôring repellents er tilgjengelig på et lokalt hagearbeid senter.

Drue Berry møll

Drue berry møll er en innfødt pest som vanligvis plager druerankene langs den østlige delen av USA, selv om den har spredt innlandet så langt som Great Lakes-regionen, rapporterer Michigan State University forlengelsen. Dette insektet strømmer på druer, og dens infestation kan oppdages ved å finne hollow druer på bakken rundt vintreet eller krympet bær på anlegget. Larvene er avsatt på frukt-klynger, hvor det strømmer først på blomster og frukt som det utvikler seg.

Den beste metoden for kontroll er å fjerne infiserte drue klynger, deretter fjerne og ødelegge alle falne drue blader på slutten av vekstsesongen. Disse bladene brukes til å beskytte cocoons vinteren. Pakking fast jord rundt foten av planter og plante en vinter bunndekkende omtrent en måned før innhøstingen kan også avskrekke kokong utvikling.

Europeiske røde midd

Den europeiske røde midd er en pest introdusert i USA. Denne liten, mørk rød insekt forårsaker store skader primært en Concord drue vintreet løvverk ved å fjerne alle et blad celleinnholdet. Tunge infestations kan også stunt vintreet vekst og frukt produksjon. Eggene legges på undersiden av plantens blad om sommeren, og vanligvis ta opptil to uker å klekkes. Voksne tilbringe vinteren under løs bark på eldre badebukser.

Mens naturlige fiender av denne pest normalt holde befolkningen i kontrollen, i tunge infestation, er bruk av en ikke-giftig hagebruk olje foreslått av programmet University i Rhode Island hagebruk.

Drue Mealybug

Drue oversiden, som utvikler fra egg sacs vanligvis lagt i reir under løs Barken av drue lianer, forårsake ikke så mye skade gjennom spise frukt som andre skadedyr. Voksne kvinnelige bugs, som er små og hvitaktig farge, skiller en søt "honeydew," som infiserer plante- og frukt med mold. Denne sekresjon er også årsaken til utviklingen av leafroll viruset, som kan drastisk avskrekke frukt vekst.

Washington State University rapporterer at det leafroll viruset er over hele verden, mest ødeleggende sykdom til druer. En "sovende" kommersielle insektmiddel spray, som inneholder førsteklasses olje, er i utstrakt bruk og er tilgjengelig på lokale hagesenter eller veksthus.

Svart Vine Weevil

Svart vintreet weevil er en kost beetle som skader en drue vintreet berry stammer, forårsaker underutvikling eller tap av frukt. De voksne kvinnelige weevils skjule under anlegget bark eller underjordiske på dagtid og dukke for å mate natten. Fordi voksne har å mate tre uker før du legger egg i bakken, er dette tiden å bruke en kommersiell detaljert bakken insektmiddel.