Typer bobil lister

May 15

Typer bobil lister

Bobil lister er barriere som strekker seg fra bunnen av mobile hjem til bakken. Det fungerer for å dekke mobile hjemmet er grunnlaget og i noen tilfeller kan gi ekstra støtte til hjemmet. Lister vil legge til visuelle appell, fange både varme og kalde fra å rømme, og beskytte mot dyr eller insekt invasjon. Bobil lister er tilgjengelig i en rekke materialer og stiler.

Vinyl

Vinyl lister er smidig og enkel å installere og relativt billig. Det vanligvis kommer i lengder åtte feet lang og to fot bred og kan bli kuttet med vinyl kniver. Det er også tilgjengelig i en rekke farger å matche eller supplere din bobil. Vinyl lister er relativt spinkel og kan være utilstrekkelig beskyttelse mot stormer eller invasiv dyr og insekter.

Metal

Galvanisert metall eller aluminium er en holdbar Kabellist alternativet som tilbys i forskjellige farger og stiler også. I et naturlig skjema kan reflektere lys og isolere hjemme. Det er nødvendig å legge til kanaler i galvanisert metall eller aluminium lister. Installasjonen kan kreve spesialverktøy for skjæring og sikre mobile hjem.

Betong og stein

Betong, stein og sandstein lister er tykke og tunge materialer som vil forbedre den generelle utseendet av ditt mobile hjem. De kan kreve profesjonell installasjon og må luftes. De er dyrere enn noen andre bobil Kabellist alternativer.

Murstein lister

Bruke en murstein-type lister gir ditt mobile hjem et mer solid utseende. Murstein er dyrere å bruke lister de kan kreve profesjonell installasjon, mørtel og mur verktøy.

Installasjon

Bobil lister kan vanligvis være installert nonprofessionally, men noen kan kreve profesjonell installasjon. Vanligvis toppen og bunnen rack er sikret i bobil og bakken overflaten og deretter skjørt er kuttet til å passe. Hjørnestykker legges til lister på kantene av mobile hjem. Ventiler og tilgang dører er nødvendig for riktig installasjon også.