Typer blomster som kan være plantet & tørket

December 18

Typer blomster som kan være plantet & tørket

Tørket blomsteroppsatser tilbyr skjønnheten av en bukett som vil vare i flere år med riktig pleie. Gjør din egen tørket blomsteroppsatser fra blomster som du plantet selv kan være svært givende. Det finnes mange typer blomster som kan være plantet og tørket for bruk i disse blomsteroppsatser.

Strawflowers

Strawflowers er en svært vanlig tillegg til tørket blomsteroppsatser. Deres lange stilker, vibrantly farget blomster og tørr natur gjør dem ideelle for tørking. Selv fortsatt i bakken, føles blomster av Strawflower veldig tørr og papery. Disse blomstene også miste ikke mye farge når takket være deres allerede lavt vanninnhold. Disse plantene kan være belagt i USDA sonene 4 og 11 og trenger ikke mye omsorg før blir kuttet og tørket.

Lavendel

Lavendel er en annen favoritt for tørket blomsteroppsatser. Dens duft og delikat lilla blomster opprettholdes selv etter blir tørket og vil typisk vare i flere år. Lavendel er også en meget hardfør staude som kan levere gartnere og håndverkere med blomster hvert år. Lavendel kan plantes i nordlige soner og skal høstes for tørking godt før den første frosten slik at dens duft og blomstrer vil forbli.

Ornamentale gresstyper

Ornamentale gresstyper kan skape visuell interesse til en tørkede blomster skjerm og mange tørke ut veldig bra. Pampas gress, med sin lange, fjærlett fjær, er en favoritt blant blomster arrangører og svarer godt til tørking. En annen favoritt kalles Draconis, også kalt Spike. Det har lange, mørke grønne blader som sprer seg utover naturlig. Dette dekorative gress er et dristig valg som fungerer godt i dramatiske ordninger. Det bør være høstet og tørket mens fortsatt mørkt grønt for de beste resultatene.

Andre blomster

Flere andre blomster kan være plantet og senere tørket for blomsteroppsatser. Celosia er et unikt valg med sin fjærlett utseende, men solid blooms og dens levende farger. Andre alternativer inkluderer solsikker, tusenfryd og echinacea. Når du velger planter å, Velg varianter som ovenfor som ikke primært vann. For eksempel petunias, mens vakre, gjør et dårlig valg for tørking på grunn av deres totale høyt vanninnhold. Se etter planter som føler tørre, som asters, eller som har kraftigere blomster som celosia som holder seg godt til tørking.