Typer blomster i India

August 9

Typer blomster i India

India er hjemmet til rundt 15.000 ulike arter av planter, ifølge nettstedet ecoindia.com. De fleste blomstene blomstrer om våren gjennom sommeren. Noen av Indias blomster brukes for dekorasjon, som crossandra, mens andre blomster som marigold har medisinske formål. Flere blomster i India inkluderer datura, vill Ridderspore, lily of the Nile, yakla snøen lotus og bougainvillea.

Datura

Datura, kjent som Jimson weed i USA, er en wildflower som vokser i fjellene i India. Ifølge nettstedet arvinedguptatoys.com produserer anlegget grønne blader med store trompet-formet blomster. Blomstene blomstrer i begynnelsen av vinteren gjennom våren. Blomstene er vanligvis hvit med spor av fiolett på utsiden.

Wild Ridderspore

Wild riddersporer finnes vokser på gress banker langs Himalaya fjellet regionen i India. Anlegget er preget av blomstene uregelmessig formet. Plante blomster i sommer, vanligvis fra juni til August, ifølge nettstedet arvinedguptatoys.com. Blomstene kommer i en rekke farger, inkludert rosa, hvit og blå.

Crossandra

Crossandra vokser i regionen sør i India. Dette anlegget er preget av sin skinnende grønne blader og fargerike blomster. Blomsten blomstrer i en rekke farger, inkludert orange, laks og gul. Crossandra er ofte plassert i pikens hår i India som dekorasjon.

Lily of the Nile

Lily of the Nile er en flerårig blomst som er dyrket i kaldere regioner i India. Det er definert av sin korte stammen og lang overordnede blader. I sommersesongen, fra juni til August, vil anlegget produsere blå trakt-formede blomster fra sin sentrale forfølge, ifølge flowersofindia.net.

Yakla snø Lotus

Yakla snø lotus er en sjelden flerårig blomst i Himalaya fjellet regionen av India, vanligvis i høyder på 3500 til 4300 føtter. Ifølge flowersofindia.net produserer anlegget dypt lilla blomster.

Bougainvillea

Den bougainvillea, kalles "papir-blomst", er dyrket i tropiske og subtropiske skoger i India. Det er en type woody busk som når en høyde på ca 10-15 fot ved forfall. Bougainvillea produserer blomster året rundt. Blomstene kommer i en rekke farger, inkludert rødt, lilla, oransje, hvit og rosa.

Marigold

Marigold anlegget er dyrket over hele India. Anlegget er preget av sin duftende gul og oransje-farget. Marigold blomstrer vanligvis i slutten av sommeren fra juli til September. Ifølge ecoindia.com, marigold har medisinsk bruk og brukes til å behandle mageproblemer, sår og menstrual problemer.