Typer bestikk

October 6

Typer bestikk

Dekker bord for middag kan være komplisert hvis du planlegger flere kurs eller ulike typer mat. Spise kasseroller varierer i størrelse og stil avhengig av maten. Fra en tradisjonell middag gaffel bambus pinner, er kjøkkenutstyr spesielt utformet å spise ulike mat lett og behagelig.

Gafler

Middag gaffelen er sannsynligvis den mest kjente spise redskap til de fleste diners. Tines er formet for å holde maten på plass, mens håndtaket er lang for komfortabel håndtering. Salat gaffelen er mindre og smalere enn en gjennomsnittlig middag gaffel, med tre skarpe tinder. Dette designet er ideelt for piercing grønnsaker og sikre salat elementer. Bakverk eller dessert gaffelen er lik i størrelse og design til en salat gaffel.

Kniver

Kniver brukes til kutting mat i mindre, bite-sized biter. Hvis maten ikke inneholder kjøtt, en enkel middag kniv vil være nok. Blad av en middag kniv lar diner å kutte myk mat; men er det ganske kjedelig. Sammenligning har biff kniv en skarp, taggete blad laget for saging lett gjennom biff, biff, kylling og andre kjøtt. Biff kniven har ofte et tre eller gummiert håndtak å tillate større grep under sagingen. En smør kniv er ofte inkludert i formelle middager. Smør kniver er mindre enn middag kniver med veldig kjedelig blad. Deres formål er å glatt og spre smør. Spissen av en smør kniv kan pekte eller avrundet, avhengig av eierens preferanse.

Skjeer

Mange måltider begynner med en varm bolle med suppe, og det er best å følge dette kurset med en SS. Suppe skjeer er vidt og dypt inneholder store mouthfuls suppe. Tabellen kan også inneholde en kaffe eller TS designet for røring en varm drikk. Disse skjeer er vanligvis smale som de kan også brukes for scooping sukker i koppen før blande. Hvis du planlegger en vaniljesaus, iskrem eller andre myke dessert, må du også en dessert skje. Disse skjeer er små og spiss for scooping delikat skjeer av søtsaker.

Spisepinner

Ifølge gjestfrihet laug, spisepinner stammer rundt 5 000 år siden i Kina. Spisepinner har tradisjonelt vært laget av bambus siden det er billig og lett tilgjengelig. I dag brukes spisepinner i japansk sushi restauranter, kinesiske restauranter og mange hjem. Pinner er bred på toppen og få mer smale mot spissen. Deres delikat design gjør dem perfekt for å plukke opp små biter av grønnsaker og kjøtt.