Typer baner for en bakgård

April 8

Typer baner for en bakgård

Mens en frodig grønn plen kan gi en landskapet for bakgården, kan det bli gjørmete etter regn og bli en rot når du eller din familie går over den. Bygge veier over hagen din kanne oppklare det problemet. Hvis du tenker på å legge til en bane i bakgården, kan flere typer være en god passform. Stilen til ditt hjem og resten av hagen din landskapet kan hjelpe bestemme hvilken er best for din eiendom.

Grus

En grus bane er en av de minst dyrt og enkleste-å-bygge gangveier for bakgården. Den har en uformell titt, men kan være kledd med stein Påkanting for en mer dekorativ utseende. Grus fungerer best for baner som ser lette til moderate bruk fordi det er enkelt å spore i hjemmet ditt og kan være røff i bare føtter. Disse typer baner kan vare i mange år, men bør raket og luket månedlig for å beholde utseendet. Nye grus bør legges til banen hvert par årene også.

Flis

Tre chip baner er lik de laget av grus, men kan være enda mer rimelig siden du kan få din egen flis fra tre i hagen din hvis du eier en tre chipper. Pre-laget flis er tilgjengelig på oppussing og hage lagrer også. Disse banene har en uformell, naturlig utseende som kan gi hagen din en mer innbydende følelse. De skal være innrammet av noen type ramme materiale, for eksempel stein eller tre bjelker, å holde de tre stykker på plass. Over tid, kan flis begynne å svekkes så frisk chips bør legges til når du oppdager at banen ser tynn.

Stein

For en dekorativ bakgård bane er en steinen gangvei et ideelt alternativ. Flere typer stein kan brukes til å opprette en bane, for eksempel sandstein, bluestone og skifer, og de enkelte steinene kan satt i mørtel for en mer formell gangvei eller lagt uten mørtel for en avslappet følelse. Avstanden mellom mortarless steiner kan fylles med knust stein eller tre å gi din bane ekstra dimensjon. Steinene bør være flat slik at de lett. Imidlertid bør steiner med en svært glatt overflate unngås fordi de kan være glatte og kan føre til skade.

Murstein

Når et verft krever en mer formell utseende bane, slo noen alternativer murstein. Mens de fleste murstein er røde og rektangulære, forskjellige er farger og former tilgjengelige buet gangveier kan opprettes. Murstein banene er ideelle når en symmetrisk titt er ønsket for en bakgård siden steinene har tendens til være ensartet i størrelse og form. Disse banene er spesielt solid og stabil fordi murstein ligger i mørtel å feste den på plass. De er ideelle når sammenkoblet med en mer formell eller kolonistil hjem.