Typer avløp åpninger

November 18

Typer avløp åpninger

Rørleggertjenester rør leverer vann til kilder vi trenger for bading, drikker og vaske klær og retter. Men en annen del av arbeidet som er sjelden diskutert med avløp vents. Vents gjør to jobber. Først ta de bort avløpsvann til kloakk eller septiktank. Andre utvise de metangassen produsert fra menneskelig avfall som ellers ville bygge i rørene. Rørleggertjenester åpninger avhenger av en home alder.

PVC

Vanligste materialet som brukes i siste hjem bygging for rørleggerarbeid avfall ventiler er PVC-rør. PVC kommer i hvitt og svart, og de har litt forskjellige kjemiske makeups. Konseptet av installasjonen er det samme, men. Primer og renere brukes til å rense den koble delen av røret før rørene sammen. Liming sement brukes rundt leddene, og de er tilkoblet. Sement skaper en svært sterke bånd for å hindre lekkasje på leddene.

Støpejern

Støpejern rør var primære materialet som brukes for rørleggerarbeid vents inntil 1960-tallet, da produksjonen av plast og PVC ble mer utbredt. Støpejern ventiler er svært tung, men også sprø. De knekke lett når truffet med en hammer. Leddene er forbundet med rørleggers dop, som sel leddene lekker, men har potensial til å forverres over tid.

Messing åpninger

Messing ventiler er ikke vanlig, men er sett i boliger bygget i 50-tallet gjennom 60-tallet. Messing leddene er loddet akkurat som kobber. Disse åpninger brukes vanligvis ikke for hele huset, men heller for åpninger som går fra toalett og vask avløp til viktigste ventilen, som vanligvis er støpejern i dette tilfellet.