Typer av tre polsk

October 5

Typer av tre polsk

Polering dine møbler vil sikre at det ser lyse og rene med en strålende glans. Men er det tre typer tre polske å velge mellom. Hvis du har vært forvirret over hvilke polsk er best å bruke på din møbler, kan du finne noen hjelp her.

Spray polish

Spray polish ofte kan brukes for støvtørking og polering møbler, men webområdet IndoBase hevder at de kan alvorlig skade tremøbler. Spray polerer kan lett finnes i dagligvarer, narkotika eller jernvarehandel. Bare spray polske direkte på møbler (eller en klut) og buff til polsk med en klut. Merk at noen av de viktigste ingrediensene i spray polerer (for eksempel silikonolje) kan skade tre, lakk og lakk din møbler.

Flytende polish

Flytende polish er like enkel å bruke som spray polerer, men de har også sine ulemper. Emulsjon polsk er lett polert i møbler med en klut, gir det en glødende glans. Imidlertid vil skinne bare vare til væsken har tørket. Olje polerer kan også brukes til å rense støv og polsk møbler og olje polerer kommer i to forskjellige typer: oljer tørker og ikke - tørking varm oljer. Oljer tørker vil gjøre ditt tre ser flott; men vil olje tørke i veden overflaten. Etter lang tids bruk, vil tørking olje bygge opp og bli vanskelig å fjerne fra overflaten. Ikke-tørking oljer er tryggere enn oljer tørker, og de gir en flott glans til møbler. Den eneste ulempen er at noe av oljen vil utligne på veden overflaten, gir støv og rusk en fin et sted å holde seg til.

Halvfaste polish

Selv om halvfaste polerer kan være en problemfri, antyder IndoBase at dette er absolutt veien å gå. Du kan kjøpe lime voks på stoff butikker eller jernvareforretninger. Voksen er brukt på en ren klut, så polert i møbler. For å buff møbler riktig, må du bruke mye av albuen fett. Men når du har polert møbler til en strålende glans, må du ikke du voks tre igjen for en annen 6 måneder (tabeller og møbler må være vokset bare én eller to ganger i året).