Typer av tomater for klimagasser produksjon

April 28

Typer av tomater for klimagasser produksjon

Ofte feilaktig for en grønnsak, er tomat en frukt rik på vitaminer, antioksidanter og fiber. Disse skattene ble først antatt å være giftig når introdusert til Europa i 1500. Nå er de del av en raskt voksende industri i Nord-Amerika. Siden deres økningen i popularitet i USA, er 37 prosent av tomater solgt i en butikk dyrket i drivhus. Med sykdom-motstandsdyktig varianter tilbyr høy avkastning, kombinert med en kontrollert voksende medium, er drivhus tomater det beste valget for leverandører som ønsker konsistensen inne kvalitet, volum og priser.

Bedre gutt

Bedre gutten, en etterkommer av stor gutt variasjon, er et utmerket valg for klimagasser produksjonen på grunn av dens svært høy avkastning av røde frukter. Denne stammen kjent bare enkelt tomater veier opptil ett pund. Å være en hybrid, er det nesten gratis misdannelser, perfekt for innendørs voksende. Er det bonden hakke dyrke attraktiv utseende frukt.

Kjendis

Celebrity tomat kan fås som bush variasjon, som er attraktivt for de med begrenset drivhus plass. Denne determinate belastning har tykkere hud og en fast struktur. Med sterke vinstokker og en 8-10-unse frukt er kjendis tilbøyelige til å produsere mer enn noen av de større variantene med lengre svangerskapet perioder.

Trolldom

En salsa-elsker favoritt, fortryllelse vintreet bares terte, plommer-formede frukter. Fortryllelsen har en fast og meaty kjøtt gjør det perfekt flere ulike sauser eller dehydrating. Dens tettvokst anlegg og sykdom-motstandsdyktig naturen gjør det en god kandidat for et drivhus. Denne høytytende utvalg modner konsekvent i 70 dager.

Førstedame

Godt tilpasset drivhus vokser, First Lady utvalg modnes tidligere enn sine kolleger. Med en energisk, ubestemte plante gir dette midtsommer utvalg myk og Sprekk motstandsdyktig og saftig frukt hele sesongen lang. Dette er et godt valg for en hjem drivhus, slik at du kan høste belønningene på forsommeren. Rikelig produksjonen av dette anlegget gjør en nybegynner Gartner synes å være en ekspert.