Typer av strykebrettet dekker som gjør strykingen raskere & enklere

January 18

Typer av strykebrettet dekker som gjør strykingen raskere & enklere

Bruke rene og rynkefri klær å unngå å se slurvete eller å unngå stryk. Ofte betraktet som et ork, og stryk bruker varme for å lette sta rynker av klær. Stryk er en frustrerende opplevelse uten retten verktøy. Arm deg selv med en god kvalitet strykejern og strykebrett. Vær spesielt oppmerksom på strykebrettet dekselet; Velg en som forbedrer hastigheten og effektiviteten til stryk erfaring.

Støtte

Stryk styret dekker vanligvis kommer i to forskjellige backings. Et skum bakside gir en glattere overflate slik at jern glir over hele linja med letthet. En følte backing eliminerer støt på grunn av filts mykhet, en spesielt viktig kvalitet når stryking over knappene som kan ellers resultatet i irriterende støt eller bretter. En av disse backings vil forbedre stryk opplevelsen ved å gi deg en glatt underlag å stryke på.

Materiale

Velg en metallisk strykebrettet dekke å fremskynde prosessen med stryk. Strykebrettet dekker laget av metall redusere reflekterer varme gjennom forsiden og i klærne, mengden av varme og elektrisitet kreves for å fullføre jobben. Metallet også varmes raskt, gjør det en rask og enkel. Eventuelt velge en bomull strykebrettet dekke. Kanskje den mest brukte materialet for dekker, bomull absorberer ikke varme. Selv om bomull ikke vil akselerere strykehastigheten, det er slitesterkt og kan opprettholde store mengder varme. Eller silikonbaserte strykebrettet dekker. Foretrukket av kommersielle tørr rengjøringsmidler, dekker silisium transformering stryk i en enkel og uanstrengt opplevelse.

Størrelser

Selv om de fleste strykebrettet dekker kommer i en standard størrelse måler 49 inches lang og 18 inches bredt, det er betydelige variasjoner. Alltid måle strykebrettet for å unngå å kjøpe en forside som er for stor eller for liten. En større cover crinkle og haug, sakker stryk prosessen, mens en mindre dekker ikke passer i det hele tatt. Velg et cover som inneholder en elastisk kant slik trangt. Også velge et cover som inneholder en snor kant for en justerbar passform foretrekkes.