Typer av stiger brukes for maleri

October 11

Typer av stiger brukes for maleri

Det finnes mange typer av stiger tilgjengelig, men bare noen er nyttig for maling. Du kan for eksempel ikke bruke en taustige for maling. Stiger som brukes til maling er typen rigid visse rigid stiger brukes i bestemte situasjoner. Rigid stiger er laget av mange ulike materialer. Tre hadde vært det viktigste materialet som brukes for rigid stiger, men tre er utsatt for råte og forfalle. I dag er stiger laget av sterkere materialer som kan vare mye lenger enn tre. Aluminium og glassfiber er to gode eksempler på disse moderne materialer.

Utvidelse stigen

Utvidelse stiger er mye brukt i maleri. De er nyttige på utsiden av bygninger siden de er svært høye og ønsket å komme svært høy. Høyden på en forlengelse stigen kan justeres til hva høyden du trenger. En forlengelse stigen består av to eller flere inndelinger som skyver av hverandre. De fleste forlengelsen stiger bruker et tau og skivene system for å justere høyden. En ulempe er at filtypen stiger ikke er så stabil som andre typer stiger når du begynner å utvide dem.

Stigen

En stigen er typisk stigen som du ser rundt nesten alle hjem i Amerika. Trinn stiger er svært nyttig fordi, allsidig og svært stabil. De fleste trinn stiger har bredt trinn som gjør dem komfortabelt å stå på, som er svært viktig mens maleri siden du kan stå på stigen i lengre perioder. Du kan kjøpe trinn stiger som har benkeplater på dem som holder verktøy, pensler, maling bokser og så videre. De kan kjøpes i ulike høyder, men de vanligste er 6 og 8 fot.

Artikulert stigen

Artikulert stiger er relativt ny på markedet, men er raskt blitt svært populært blant malere og andre yrker som bruker stiger på daglig basis. Grunnen til dette er allsidigheten som denne typen stigen tilbyr. Det har gratis bevegelige ledd som tillater det å være i mange forskjellige verktøy. Den kan brukes som en rett stige, stigen, stillas eller en arbeidsbenk. Hvis du kjøper denne typen stigen, ikke prøv å spare penger ved å kjøpe billig. Kjøp en god stige som har god låser på ledd og stabilisatorer på føttene.

Plattformen stigen

En annen type stige som malere og andre arbeidere bruker er en plattform stige. Denne store stigen brukes til kommersielle jobber, selv om det er mindre hjem versjonene som er tilgjengelige. Fordelen i denne stigen er at den har et stort arbeidsområde som kan holde arbeideren og alle hans verktøy. Store plattformen gjør dem sikker og behagelig å stå i lange perioder. Med industrielle typer denne stigen holdes plattformen på plass av en stige i hver ende av plattformen.