Typer av Sand for badebasseng

March 7

Typer av Sand for badebasseng

Svømmebasseng samle hår, fett og smuss som vel bakterier og bakterier fra huden, Slim og spytt mennesker svømming i dem og omgivelsene. Disse forurensningene kan fjernes ved filtrering samt kjemisk behandling, men effektiv filtrering vil redusere behovet for kjemikalier. Sand er brukt i mange bassenget filtre som filtrerer ut disse forurensning. Gjør det riktige valget av filteret sand vil ha en dramatisk effekt på renslighet og bassenget.

Svømmebasseng Filter Sand spesifikasjon

Sand brukes i svømmebassenget filtre fungerer som en finmasket fjerne bakterier og skadelige kjemikalier. Sanden i filtre er ulikt sanden brukt i konstruksjon eller funnet på lokale stranden, så ikke prøv å skimp på kostnadene ved å bruke en av disse. Sand egnet for filtre er utrolig fint slipt, slik at selv svært små partikler fjernes. Den er behandlet i en svært spesiell måte å gi disse egenskapene. Det finnes flere merker til varierende priser.

Arch kjemikalier HTH Pool Filter Sand

Dette er industristandarden for både kommersielle og bolig. En 50 pund bag koster rundt $5.50 til 2011 priser. Om dette produktet ikke tilbyr noen av de mer avanserte funksjonene i noen noen mer spesialiserte produkter, det er billig, tilgjengelig og mer enn nok for de fleste basseng brukere.

ZeoSand

ZeoSand er faktisk en sand erstatning men funksjoner i sand filteret enda bedre enn konvensjonelle sand. Den er laget av små, fargerike korn av mikro-porøse aluminosilicate. Dens super fin, honeycomb strukturen gjør det et utrolig effektive filter. Men kostnaden er ganske høy, med en 25-pund bag koster rundt $17 i 2011. Men dette er verdt investeringen hvis bassenget gjennomgår tung bruk eller har en stor mengde bladene faller inn i den fra omkringliggende trær. Du må kanskje se i en spesialist svømmebasseng utstyr butikk å finne den.

Quikrete

Quikrete er veldig mye som HTH filter sand, men det er valset litt finere, gjør det en litt mer effektiv på å fjerne mindre forurensning som bakterier. Consequentially er det litt mer dyrt, på rundt $7 for en 50 pund bag i 2011.