Typer av reflekterende House isolasjon

August 25

Typer av reflekterende House isolasjon

Reflekterende isolasjon er et byggemateriale som brukes til å kontrollere temperaturen nivåer i hjemmet. Det fungerer som en strålende barriere mot varme og sollys, og kan også være effektiv på å holde kald luft og vinden ut av en bygning. Det finnes flere typer reflekterende huset isolasjon for en rekke applikasjoner.

Typer

De fleste varianter av reflekterende isolasjon er laget av metallisk foil, vanligvis aluminium. Folien er vanligvis dekket med plast, papp eller kraftpapir legge til stabilitet og minimere risikoen for rive. Noen enheter er laget av et dobbelt lag aluminium sheeting atskilt med luftlommer å bedre isolerende effektivitet. Andre kombineres med glassfiber batts eller stivt skum isolasjon legge ekstra termisk isolasjonsevne til den reflekterende strålende barrieren.

Funksjonen

Tradisjonelle isolasjon fungerer som en termisk barriere ved å minimere luftlekkasjer gjennom veggene til en bygning. Reflekterende isolasjon er en strålende barriere, som betyr det fungerer ved å reflektere sollys fra huset. Det har liten effektivitet som en termisk barriere. Ifølge reflekterende isolasjon produsentens Association, kan riktig installert reflekterende isolasjon gjenspeile 90 til 97 prosent av strålende varmeenergi fra en bygning. Dette kan redusere behovet for air condition mens holde hjemmet kule i varmt klima.

Bruker

Reflekterende isolasjon er mest effektiv for forhindrer varme fra flyter i en nedadgående retning. Dette betyr at det er best brukt på taket av et hjem å reflektere solen. Det kan også brukes i stedet for tradisjonelle housewrap eller bygge papir å reflektere varmen hele yttervegger. Det er også brukt i loft, tak og hulrom på innsiden av hjemmet.

Fordeler

Den primære fordelen for reflekterende isolasjon er bedre komfort nivåer og mer effektiv energibruk i hjemmet. Ikke bare kan det redusere kostnader avkjøling, men det kan også tillate air condition-systemer for å utføre mer effektivt og trenger mindre hyppige vedlikehold og utskifting. Redusert energiforbruk fordeler også miljøet ved å redusere karbonutslipp og drivhus gass nivåer. I motsetning til andre typer isolasjon absorberer reflekterende isolasjon ikke fuktighet, som kan føre til færre problemer med mugg og kondens.

Ulemper

Fordi den er laget av metall, er reflekterende isolasjon også en elektrisk dirigent. Det må være installert nøye å minimere kontakt med elektriske ledninger og å redusere risikoen for brann eller støt. Dette materialet har liten termisk isolerende evnen, og er vanligvis ikke det beste valget for kaldere klima. Effektiviteten av reflekterende isolasjon kan variere enormt avhengig av om det er riktig installert, så huseiere bør vurdere å ansette profesjonelle installatører.