Typer av nye hjem

June 11

Typer av nye hjem

En ny hjem garanti beskytter originale hus mot store strukturelle defekter i en periode på opptil 10 år. Garantier for hjem komponenter er vanligvis for kortere perioder; for eksempel utløper garantier for dører vanligvis etter ett år. Builder-støttet hjem garantier gjøre byggherren økonomisk ansvarlig for reparasjoner når feil oppstår. Detaljer om garantier varierer mye.

Forskjeller mellom en hjem garanti og forsikring

Hjemme Garanti politikk er servicekontrakter. Når noe går galt med tilholdsstedet, kaller hus garanti selskapet. Selskapet kaller en tjenesteleverandør for å gjøre reparasjon eller utskifting. Et forsikringsselskap refunderer eller kompenserer hus for dekket skader, tap eller ansvar. For eksempel reparerer en hjemme garanti selskapet en brukket datakanal. Det er hus forsikringsselskap som kan betale for kostnadene gjøre andre reparasjoner som følge av vannskader, slik som vegger og gulv, og erstatte vann-skadet innholdet. Noen ganger er grensene mellom garantier og forsikring uklar. Slike utvidede tjenester kan være en fordel med en tilpasset supplerende hjemme garanti kjøpt av hjem kjøperen. Det kan også være tilfeller når en hjemme garanti selskapet går til en kontantbetaling i stedet for å forsøke reparasjon eller erstatning. En hjemme garanti utfylle hus forsikring.

Garantier

En uskreven garanti garanterer lyd utførelse, fitness og habitability av et nytt hjem. Garantier har sitt grunnlag i det juridiske systemet ikke i lov. Hemmeligholdelse av et hus som definert av domstolene på et sak-til-sak grunnlag er grunnlaget for garantier.

Uttrykkelige garantier

En garantien kan gis til nye hjem kjøperen av byggmester. Garantien vises i sammentrukket form i støpesand bygging avtale, som skisserer støpesand ansvar i å utforme og bygge det nye hjemmet. Byggmesteren kan gi en garantien ved utligning. Støpesand garantien kan inneholde en Ansvarsfraskrivelse for garantier av inkludert ordlyd at støpesand garantien dekker elementene som er angitt i dokumentasjonen for garantien. I disse tilfellene gir ved å akseptere den uttrykte garantien, hjem kjøpere opp retten til å gjøre krav for garantier, som kan være bedre enn dem i den uttrykte garantien.

Garantier støttet av byggmester

Utligning kan inkludere levering av en ny bygging garanti fra utbygger til kjøperen. Trolig begrenset i omfang, sørger garantien for ytelse av angitte komponentene i hjemmet for angitt tid. Den dekker integriteten til strukturen, materialer, utførelse og funksjonalitet av store systemer som oppvarming, VVS, elektro og aircondition. Produsenter av apparater i stedet for byggherrer skaffe vanligvis apparatet garantier.

Garantier kjøpt av verktøyet fra en uavhengig tredjepart

Ifølge Federal Trade Commission, for å beskytte kjøpere nybygde boliger som har Federal Housing Authority eller Veterans Affairs lån, krever FHA og VA byggherrer kjøpe garantier fra tredjeparter. Disse selskapene ta ansvar for bestemte krav.

Supplerende hjem garantier kjøpt av kjøperen

Etter lesing garantien gitt av byggmester, kan en hjem kjøperen velge for å kjøpe en ekstra garanti. Disse garantiene kan tilpasses med funksjoner som reparasjon av vegger og tak, og utskifting av forheng og teppe, skadet av vann lekkasjer fra en defekt taket eller rør. Supplerende garantien kan også inkludere utgifter hus under reparasjonen, for eksempel flytting til et hotell hvis det er en store strukturelle feil. Ingen garanti, men vil dekke alle hjem reparasjon og relaterte kostnader.

Renons garantier

Grunnlag for kansellerer en ny hjem garanti og fallende krav er mangel på skikkelig hjem vedlikehold og koden brudd.

Statlige lover i USA om nye hjem garantier

Loven i de fleste stater skaffer garanti sikringen for kjøpere av nye boliger. De som vurderer nye boliger skal utdanne seg om gjeldende lov i delstaten hvor de planlegger å leve. Avhengig av deres plassering og hus forsikring, nye hjem kjøpere trenger ikke og kan velge ikke å kjøpe en ekstra hjem garanti.