Typer av furutrær for personvern

February 18

Diverse furutrær, både native til Nord-Amerika eller innfødt til fremmed jord, gjøre effektiv personvern skjermer, spesielt når de er unge. Disse furutrærne tilbyr en eviggrønne bladverket nysgjerrige øyne ikke ser selv, gir deg personvern når du plante dem langs veien eller eiendom grenser.

Bosniske furu

Bosniske furu vokser så høyt som 90 føtter i sitt hjemland Italia, Hellas og andre deler av Europa; i dyrking forblir denne bartre i området 30 til 40 fot. Bosniske furu har stikkende, stiv, grønne nåler, med bladverket i grupper av toere og så lenge 3 ½ tommer. Nålene hindrer noen i å se gjennom treet, gjør det en kandidat som en skjerm og en windbreak. Bosniske furu er typisk av furutrærne ved at den trives i full sol. Bosniske furu håndterer de voksende forholdene mellom amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet soner 3 til 8, selv om Missouri botanisk hage notatene arten ikke gjør godt i varmt vær Deep South habitater.

Koreansk furu

Den koreanske furu (Pinus koraiensis), innfødt til Mandsjuria, Japan og Kina, vokser til 40 fot, med sine nåler i bunter av femmere på sine lemmer. Koreansk barnåler bo på treet i opptil tre år før nye raskt vokse i og ta sin plass. Brukes for personvern skjermer og masse plantings, har koreansk furu en grå-brun bark som vil falle på steder å avsløre en rødbrun lag under den. Koreansk furu krever godt drenering jord, men av bakken saker lite for dette treet. Plante dette treet ingen bekymringer om den gjør det gjennom vinteren kald så langt nord som USDA sone 4. Koreansk furu hybrider inkluderer Winton og Silveray.

Scotch Pine

Når Scotch furu (Pinus sylvestris) er umodne, danner en nyttig privat skjermen, ifølge Universitetet i Connecticut Plant Database. Scotch pine er en innfødt i deler av Asia og Europa fra så langt nord som Norge sørover til den iberiske halvøyen. Den vokser nå i deler av USA etter rømmer fra dyrking. Scotch pine kan oppnå høyder mellom 30 og 50 fot. Kalde hardførhet av Scotch pine er ikke et problem, siden det vil vokse til USDA sone 2 hvor temperaturene kan nå 50 grader under null Fahrenheit. Dyr som pinnsvin, elg og Hvithalehjort har kan ødelegge treet med deres spisevaner, bemerker tjenesten National Forest. Scotch pine har blågrønne, stive pinner. Utnytte denne furu for skjermer hvor jorden er tørr og dårlig kvalitet; den kan håndtere slike scenarier.