Typer av alger som vokser i svømmebasseng

October 25

Typer av alger som vokser i svømmebasseng

Alger er vannlevende organismer som inneholder grønt pigment klorofyll som hjelper dem produsere mat fra sollys gjennom fotosyntesen prosessen. Disse encellede organismer kan flyte fritt på en vannflate eller knytte seg til å våt av svømmebassenger lys og luft. De tre hovedtypene av alger er oppkalt etter fargene---grønn, svart og gul. Selv om noen alger er kraftig, er de fleste ufarlig.

Grønnalger

En av de vanligste algene er grønne alger, som varierer i farger fra blågrønne gulaktig-Green. Grønnalger flyter fritt i svømmebasseng, slå en disig grønn. Det kan også klatre på bassenget vegger og skjemaet grønne flekker. Varianter som veggen-klynget spenner fra små flekker på svømmebasseng bottoms og vegger til grønne alger som nesten dekker hele overflaten av et basseng og tette filtre. Bruk algicides til å behandle problemet.

Små-celled grønne alger

Små-celled green alga (SCGA) er knyttet til vanlig grønn alga. Denne alga skiller seg fra grønne alger fordi svømmebasseng vann holder seg noe klart. Selv om mange bassenget eiere behandler denne alger som et mineral eller kobber problem, er metall chelates ikke effektive. Små-celled grønne alger er ekstremt motstandsdyktig mot høy klor nivåer. Behandle problemene må bassenget riktig analysert og balanse vannet.

Sennep alger

Mest feildiagnostisert alger er sennep alger. En form for grønne alger, det varierer i farge fra gulaktig-grønn brun og vanligvis vokser i Sunbelt regioner. Det ser vanligvis ut som sand eller skitt på sidene eller bunnen av svømmebassenger. For å fastslå om det er alger eller skitt, Føl sin tekstur. Skitt føles røff, er sennep alger slimete. Behandle problemet ved helt børsting av alger og fjerne algene fra pool utstyr.

Svart alger

Selv om det kalles svart alga, denne alger er faktisk blågrønne og oppdages av flekker måler ca 0,4-1.2 tommers (1-3 centimeter). Denne alge som stubbornly pinner på overflaten av et svømmebasseng, skjemaer lagdelt strukturer. Det ligner på svart alger som vokser på Baderom dusj fliser og akvariet der det klynger seg til glass sidene i mørke flekker. En sakte voksende alger, er det svært vanskelig og motstandsdyktig mot klor.