Typer årlige blomster for Nord-Texas

May 25

Typer årlige blomster for Nord-Texas

Sent mars til tidlig i April er på tide å vitne eksplosjon av farger og skjønnheten i Nord-Texas landskapet som lokale årlige blomster gjør utseendet. Regionen er nesten dekket med bluebonnets (state blomst), lilla coneflowers, svart-eyed Susans, søt smørblomster, Texas pensel, moss rose, stemorsblomster, snapdragons, periwinkles, sweet alyssum og blå salvia. Gartnere bringe landet med strålende skjønnhet i en kortvarig men spektakulære visning av naturens verk.

Strålende Bluebonnet, statlige blomst

Den mest tallrike og kanskje vakreste Nord-Texas årlige blomst Bluebonnet, state blomst. Favoritt av kunstnere og fotografer er den største, mest hardføre arten, Lupinus texensis. Det er også den enkleste å dyrke. For hjem gartnere, skal bluebonnets være plantet i høst og bare dekket med en lys jord. Denne årlige reagerer best når plantet på en godt drenert skråning i full sol; på grunn av bluebonnet vanligvis vokser godt langs Texas motorveier. Disse skjønnhetene vokse til en høyde på mellom 8 og 16 inches tall.rnrnThere er faktisk fem arter av bluebonnets som prikken regioner av Texas landskapet, men Lupinus texensis anses "dronningen" og vises bare i Nord og nord sentrale delene av staten.

Texas pensel

Pensler blomstrer vanligvis fra midten av mars til mai. Denne blomsten, så treffende heter for sin kombinasjon av rød og appelsiner, er et fantastisk syn når vises mot sin venn, bluebonnet. Pensel liker også et godt drenert, skrå område, i full sol. Frøene bør plantes på høsten. Avhengig av jord og fuktighet, denne Texas årlig varierer mye i høyden - det kan variere fra 6 til 18 inches høy.

Salvia

Det finnes flere typer salvia planter, alle fra mint familien. Salvia splendens er hyppigst påtruffet i landskapet i Nord-Texas. Kjent som scarlet sage, er salvia en busk-type anlegg med strålende scarlet røde blomster, en favoritt av hjem gartnere som en årlig sengetøy plante. Salvia vanligvis vokser opp til 30 inches høy, viser lyse-grønne blader og stilker av scarlet blomster som blomstrer fra sommer til den første frosten. Salvia trives i full sol til delvis skygge og liker en rekke godt drenert jord.

Snapdragons

Gartnere plante snapdragons overdådig i Nord-Texas i løpet av høsten, som en prangende vår årlige. Blomstene trives i full sol, finnes i flere varianter og vokse gjennomsnittlig til en høyde på mellom 6 36 inches (avhengig av forskjellige). Snapdragons kan vokse til en bredde som varierer fra 2 til 24 tommer. Disse Texas årlige blomster vises som vertikale og rør-liknende, med flere blomster per stammen i nyanser av rosa, lilla, rød, oransje, hvit og gul. Snapdragons skal plantes i høst (September til oktober) for blomstrer om våren.

Stemorsblomster

En utmerket vårblomst plantet i høst, stemorsblomster elske solen. Plantene er hardføre og vokse til en gjennomsnittlig høyde på ca 10 inches. Stemorsblomster er tilgjengelige i en rekke fargekombinasjoner, inkludert blå, mahogny, svart, lilla, rosa, oransje, rød, lavendel, fersken, hvit og cream. Planter skal plantes fra September til oktober nyte våren blomstrer.