Typer arkitektoniske Helvetesild

March 10

Arkitektoniske Helvetesild er blant den høyeste kvaliteten av taktekking Helvetesild deres tyngre. De skiller seg fra vanlige asfalt Helvetesild som de er laget av tyngre mat base, som er en blanding av glassfiber eller organisk materiale og noen asfalt lagt til. Granulater blir lagt til det øverste laget av helvetesild, og ryggen er belagt for ekstra stabilitet. Arkitektoniske Helvetesild brukes ofte på større hjem, på grunn av holdbarhet og som de også ikke krever ytterligere støtte under taket. Entreprenører finne arkitektoniske Helvetesild enkel å installere, som enkelte filtyper krever ikke nailing ned men har interlocking kategorier. På grunn av deres mineral og asfalt komponenter er arkitektoniske Helvetesild sterk nok til å tåle ekstreme temperaturer eller Vær katastrofer. Mest arkitektoniske Helvetesild kommer med livstidsgaranti, og er utformet for å vare i 40 år.

Rangeringer og problemer

De tyngre de arkitektoniske Helvetesild er, jo høyere klassifiseringene for vær og brann motstand. Arkitektoniske Helvetesild er bygget å motstå vind opp til 120 mph, og kraftig granulert topp frakker gjøre dem svært brann resistent. Et vanlig problem av arkitektoniske Helvetesild er alger og mugg buildup, som kan forårsake skade på taktekking produktet. Områder som mottar større regn kan hindre mugg skader ved hjelp av Helvetesild med noen kobber i den materielle sammensatt.

Atlas Helvetesild

Atlas taktekking selskapet tilbyr en arkitektonisk grus type som har en tredimensjonal design. Helvetesild er laget av flere lag med materiale, med de ekstra lag som består av lag av laminat. De flere lag forbedre utseendet og ligner naturlig riste eller skifer grus. Pinnacle Designer helvetesild, StormMaster LM, chaletet, Stratford og GlassMaster Alpine er arkitektoniske grus produktlinjer produsert av Atlas taktekking selskap.

CertainTeed Helvetesild

CertainTeed produserer arkitektoniske grus typer som er utformet for å ligne skifer helvetesild, tre risting og arkitektoniske helvetesild. Produktlinjer i disse Helvetesild er markedsført som Grand Manor, vogn hus, Presidential riste, Hatteras. CertainTeed garanterer dens arkitektoniske Helvetesild mot algene oppblomstringen, men garanterer ikke forebygging av mold eller mugg vekst.

IKO Helvetesild

IKO, en verdensomspennende produsent og leverandør av arkitektoniske helvetesild, gjør glassfiber-baserte, laminert og skifer som arkitektoniske grus typer. Cambridge er IKO'S premium arkitektoniske stilen grus, som er laminert og garantert for opp til 50 år. Regency Helvetesild er også laminert, men ser ut som ekte tre riste taket. Crowne skifer arkitektoniske grus type synes å ligne skifer, men veie ikke nesten like mye som skifer rock. Storhet Helvetesild er glassfiber-baserte.Royal viktorianske Helvetesild er også glassfiber-basert, men også er blandet med asfalt. Royal viktorianske Helvetesild ligne nederlandske leire fliser.

DECRA Helvetesild

DECRA overbygg systemer produserer arkitektoniske grus typer som er stein-belagt metall helvetesild. Sink/aluminium-belagt stål brukes med en akryl limt lag av knust naturstein, som skaper Helvetesild som motstå solen falming, UV-stråler, råte og moss infestation. DECRA flis Helvetesild ligne Middelhavet leire fliser. DECRA Shake Helvetesild er laget av metall, og ser ut som tradisjonelle cedar riste helvetesild. DECRA Helvetesild er også metall helvetesild, men ser ut som tradisjonelle asfalt helvetesild. DECRA grus Plus er laget for å ligne tradisjonell tre-kutt arkitektoniske helvetesild.

Owens Corning Helvetesild

Owens Corning produserer unike ser arkitektoniske helvetesild. Taktekking produktene er designet for områder med ekstreme værforhold, og er glassfiber-basert helvetesild. Noen av deres singel produktlinjer er Berkshire, Woodcrest og Woodmoor.

Bolig- og kommersielle

Arkitektoniske Helvetesild kan kjøpes til boligbygging, som luksushjem, eller det kan brukes i kommersielle prosjekter. Tamko taktekking produktet produserer en rekke metall arkitektoniske Helvetesild som kan brukes til kommersielle prosjekter. Metalworks Steel Helvetesild er lett metall, og er formet til å etterligne skifer, tre og flis.