Typene busker som kaniner spise ikke

September 4

Typene busker som kaniner spise ikke

I mange områder av USA finnes kanin vanligvis i boligområdet. Disse dyrene være søt og kosete, men kan forårsake store skader i gården. En måte å forsøke å unngå kaniner snu tunet til en personlig salat er å plante kanin-resistente planter.

Velge kanin-resistente busker

Visse busker med en sterk aroma eller skarpe smak generelt er igjen alene av beite kaniner. Kanin har tendens til viker unna urteaktige busker, for eksempel salvie, rosmarin og lavendel. Sterkt parfymert evergreens, som einebær, også unngås vanligvis av kanin. Andre ornamentals inkluderer boxwoods, rød-twigged dogwood, butterfly bush og dvergmispel.

Fordeler

Planting busk varianter av salvie, rosmarin og lavendel gir huseiere med friske urter for matlaging og dufter for hjemmet. Boxwoods, rød-twigged dogwoods og butterfly bush har dekorative egenskaper. Boxwoods gjør en perfekt hekk plante rød-twigged dogwood gir interessant bark. Sommerfugl busker har lyse lilla blomster som tiltrekker sommerfugler i hagen.

Advarsel

Mens disse plantene er rangert høyt på kanin motstand skala, kan nysgjerrig kaniner spise på noe i hagen, særlig hvis favoriserte mat kilder er mangelvare. Hvis kanin er et hyppig problem, kan du vurdere å sprøyting landskap planter med en kanin frastøtende.