Tynn sett mørtel bruker

May 26

Tynn sett mørtel bruker

Tynn er lim brukes til å angi fliser i et tynt lag med mørtel. Produsentene vanligvis selge det i en tørr form. Bruke tynn, legge til vann etter produsentens spesifikasjoner og spre den med en sparkel.

Funksjonen

Tynn sett mørtel er en blanding av sement, samlet og spesielle tilsetningsstoffer. Denne typen sement er utformet for å følge i tynne lag som vanligvis ikke mer enn 3/16 av en tomme tykk. Det er et lim som brukes til å angi interiør og eksteriør fliser.

Fordeler

Tynn sett pleier å være mindre dyrt og raskere å bruke enn andre metoder for å ordne overflater.

Forberedelse

Rengjør alle flater grundig før du bruker tynn sett. Fjern alle fett, skitt, maling, mugg, olje og andre utenlandske forurensninger.

Betraktninger

Tynn sett vil ikke nivå overflater. Tynn sett følger konturene av overflaten. Tynn sett vil ikke kunne kompensere for høy og lav flekker på overflaten som kan føre til ujevn press på overflaten og til slutt til sprukne fliser.

Typer

Tynne set er tilgjengelig i en rekke sterke ifølge underlaget der du vil bruke den tynne set. Ulike selskaper produserer flere forskjellige typer av tynne set som varierer langs linjene av tørketid, liming egenskaper, vann motstand og krymping faktorer når den tynne set i et tykkere program.