Tynn Pavers vs tykk oppkjørselen Pavers

February 29

Tynn Pavers vs tykk oppkjørselen Pavers

Oppkjørselen pavers kan legge en unik vri og arkitektoniske stil til en vanlig oppkjørselen. Asfaltutleggere kommer i forskjellige former, størrelser, materialer og farger som kan gi oppkjørselen prosjektet et tilpasset utseende. Når du velger en utlegger, bestemme sin tykkelse. Tykke og tynne utleggere hver har sine fordeler og ulemper du bør vurdere.

Vekt

Tynn utleggere er omtrent halvparten av tykkelse og vekt av tykk pavers. Dette kan gjøre en stor forskjell på to måter. Hvis du legger oppkjørselen selv, vil det gjøre jobben mye enklere på ryggen. Hvis du har oppkjørselen gjort, kan entreprenøren belaste mer på grunn av tyngre steinen og ekstra arbeid.

Styrke

Jo tykkere betongen, jo sterkere det pleier å være alt annet er likt. Hvis oppkjørselen skal ha tungt utstyr eller høy trafikk nivåer, vil deretter en tykkere utleggermaskin kunne stå økt pounding.

Kostnader

Betong er vanligvis kjøpt av volum, i de fleste tilfeller av det kubikkyard. En tykkere utleggermaskin vil kreve mer materiale å gjøre, så kostnadene for hver vil være høyere enn en tynnere versjon. Også krever programmet av tykk pavers vanligvis utgraving av eksisterende oppkjørselen, mens tynne utleggere kan legges direkte på gjeldende oppkjørselen så det pleier å koste mindre installasjon av tynne pavers. Hvis budsjettet er stramt kan da en tynnere alternativet være det beste alternativet.

Stabilitet

På grunn av dens vil en tykk utleggermaskin gi en mer stabil oppkjørselen enn en tynn utleggermaskin. En tynn utleggermaskin kan kreve mer vedlikehold pga bevegelse som følge av trafikk eller undergrunnen bevegelse.

Nye g. eksisterende

Tykk utleggere pleier å brukes oftere med bygging av nye innkjørsler, siden de ikke trenger ekstra stabilitet av en eksisterende oppkjørselen. Tynn utleggere brukes oftere med en eksisterende oppkjørselen. De kan legges rett over den eksisterende strukturen.