Tvinge Forsythia stammer

November 30

Tvinge Forsythia stammer

Bringe våren skjønnhet innendørs litt raskere enn mor naturen gjør utendørs ved å tvinge forsythia. Som planter som blomstrer om våren, danner forsythia blomsterknopper under forrige sesong. Trenger det minst åtte uker i temperaturer under 40 grader Fahrenheit å starte blomstringen under riktig. Forsythia krever vanligvis bare en til tre uker å tvinge, ifølge Iowa State University forlengelsen.

Instruksjoner

•Hold en dagbok av daglige temperaturer fra sent faller for å vite når åtte uker i temperaturer under 40 grader Fahrenheit har gått, så du kan begynne å kutte grener. Denne datoen er vanligvis etter januar 15, ifølge University of Illinois forlengelsen.

•Velg grener med runde, plumpe blomsterknopper, som er større enn mange smale, spisse blad knopper, Iowa State University forlengelsen notater. Skyter på toppen av forsythia bush pleier å ha tett knopper. Velge grener kan være en del av anleggets årlige beskjæring, men bare velge grener for å tvinge som ikke vil ødelegge sin naturlige form. Har en bøtte med lunkent vann utenfor med deg og skrå kutt, i 45-graders vinkler, 1 til 2 fot fra grenen tips med rene, skarpe hånd saks. Universitetet i Illinois forlengelsen horticulturist Greg Stack anbefaler kutte i grenen slutter i et kryss eller stjernefigur som tillater vannet å bli absorbert raskere.

•Fjern siden grener og knopper som vil være neddykket i vann for å forhindre rot, og umiddelbart plassere grenene i bøtte med vann. En gang i huset, lå grenene i et badekar med lunkent vann og la dem der for flere timer. Dette gir stilkene tilstrekkelig vann og myker skalaer dekker blomsterknopper, som hjelper blomster å vise raskere, ifølge University of Illinois forlengelsen.

•Plasser grenene i høye container eller vase av vann og oppbevar den på et kjølig sted, mellom 60 og 65 grader Fahrenheit, som ikke får mye lys, ifølge Iowa State University forlengelsen. Som grenene er avskåret fra anleggets røtter, og derfor næringsstoffer, gir tilstrekkelig vann er et must. Mens tvinge, dis grener to eller tre ganger daglig for å hindre knoppene tørker ut. Daglig skifte av beholderen vann under og etter tvinge hindrer vekst av bakterier og sopp.

•Gå planter til et lysere område når blomstene begynner å blomstre, men unngå direkte sollys og varme kilder. University of Illinois forlengelsen Greg Stack anbefaler oppbevarer tvunget grenene på et sted om natten med temperaturer mellom 40 og 50 grader Fahrenheit utvidet blomster levetid.