Tvinge Allium pærer

February 12

Den botaniske slekten Allium består av hvitløk, gressløk og løk brukes til mat, men også en rekke dekorative løk arter verdsatt for prangende blomster. Tvinge, chilling pærer og voksende dem innendørs utenfor sesongen, er mer utfordrende for dekorativ løk. I motsetning til påskeliljer eller tulipaner trenger dekorativ løk en lengre og kaldere eksponering for kalde temperaturer etterfulgt av lang eksponering for lys å vokse sitt beste i et innemiljø. Hvis disse betingelsene ikke er oppfylt, pærene bare produsere blader eller noen blomsten stilkene vokse svakt og velte når skjemaene blomst hode.

Instruksjoner

•Fyll beholdere med en fruktbar men fast-drenering potting jord blanding, som en sand-basert kaktus/saftige medium. Vanlig potting jord fungerer så lenge den inneholder grov materialer som perlitt og bark for å sikre god drenering. Mississippi State University nevner at en 6-10 tommers diameter potten ofte fungerer bra, spesielt hvis den ornamentale løk pærer er store.

•Plant dekorative løk pærer i containere slik at de pekte tipsene orientere oppover. Dekk pærene med jord slik at det er en bare 1 tomme dekker tuppen av pærene. I Brooklyn Botanic Garden "pærer for innendørs," tre pærer per 6-tommers potten er ideelt siden det gir akselerere veksten og potten er stor nok til å tåle vekten av blader og blomster senere når de vokser oppover.

•Et plantet beholdere til grundig fukte jorda. La vannet renne helt fra bunnen av beholderen. Ikke plasser beholdere hvor stående vann bassenger og holder jorda mettet. Dette fører raskt til løk pære råte.

•Plasser containere på et kjølig, mørkt sted for 10 til 12 uker. En ideell temperatur på 38 og 42 grader Fahrenheit lar pærene å omfattende røttene. En kald ramme, Uoppvarmet garasje eller ekstra kjøleskap er alle aktuelle valg å skape forutsetninger for kalde behandling kalles vernalization.

•Overvåk beholderen jord ukentlig, legge til kaldt vann for å holde jorda jevnt fuktig men aldri våt. Flytt beholdere til et separat drenering som vask å la vannet renne etter vanning. Plass dem tilbake i ren og tørr området for fortsatt kaldt behandling.

•Relocate beholdere med dekorativ løk pærer til et enda kaldere område etter de første 10 til 12 uke behandlingen med et termometer, bekrefter den nye, mørk skremmende området gir en temperatur mellom 32 og 35 grader Fahrenheit. Utsette beholdere til denne kaldere regime for ytterligere åtte til ti uker.

•Overvåk beholdere i kaldere skremmende behandling og vann når jorden blir litt tørr. Opprettholde en jevnt fuktig men aldri våt jord.

•Fjern containere fra kalde behandling når 21 ukens passerer, som inkluderer både kjølig og kaldere temperatur behandlinger. Plass pottene med pærer i et solfylt rom hvor temperaturene er kule, ideell mellom 55 og 60 grader Fahrenheit. Varmere temperaturer føre blomsten stilkene å avle også rask og bli svak, ikke kunne støtte hodet på blomsten også.

•Opprette supplerende fluorescerende vokse lysene over beholdere med pærer. Dekorativ løk trenger som lys lys som mulig, og avhengig av årstid, må du gi lys så de sole seg i 12 til 16 timer med lys hver dag. En blanding av naturlig sollys med lysstoffrør vokse nok, med bruk av kunstig lys beste om morgenen og kvelden når sollys gjennom vinduene er svak.

•Løft opp høyden av kunstig lys som trengs for at for oppreist vekst av dekorative løk blomst stengler og blader. Når blomsterknopper vises, bremser romtemperaturen mellom 50 og 55 grader Fahrenheit blomst modning så du nyte blomster i opptil 10 dager (avhengig av arter eller sorten).

Sørg for at en jevnt fuktig jord under hele veksten av dekorative løk. Igjen, La aldri jorda forblir våt eller la potten bunnen hvile i en pool av drenering vann. Våt jord forårsaker løk røttene råtner og noen blader og blomster til å avbryte.