TV lagring ideer

January 12

TV lagring ideer

Fjernsynsapparater, er selv om en stor kilde til underholdning for mange familier, ikke alltid det mest attraktive elementet i et hjem. TV er ofte ganske stort og har en skjemmende rot ledninger som stammer fra baksiden og langs gulvet. Mange velger å skjule sine TVer når den ikke er i bruk. Camouflage TVen på en kreativ måte som legger til utseendet på rommet, uten å ta fra bekvemmeligheten av å ha en TV i nærheten.

Hutch

Et klassisk TV lagringsalternativ er en bur. Måle TV og finne en bur som vil passe den, eller har en bur spesialtilpassede til TVen. TV bur har vanligvis hullene på baksiden som lar deg streng ledningene gjennom til en stikkontakt samtidig holde dem ute av syne. En bur med hyller kan erstatte din standard underholdningssenter og også tjene som et lagringsområde og beskyttelse for TVen. Du kan slås bur skap mens du er underholdende hvis ønskelig. Dette tar fra distraksjon TV kan bringe samt servering å beskytte TVen din.

Speil

Et speil laget spesielt for å plassere over plasma-TV vil la TV skinne gjennom den mens den er på, men når TVEN er av det vil se akkurat som et vanlig speil. Denne sømløse utformingen kan du dekorere din familierom som du liker og helt skjuler TV når den ikke er i bruk. Dette er også være perfekt for soverom og for de gutta som insisterer på å ha TV på badet. Du kan også plassere speil/TV kombinasjonen over peis.

Skyvedør/veggmaleri

Du kan bygge en TV på veggen med en skyvedør for dekning og en flyttbar ramme slik at du kan fjerne TV hvis må være. Male skyvedøren å matche ditt innredning--du kan også male et veggmaleri på den. Dette gjør rommet for å opprettholde to knutepunkter. Et veggmaleri på veggen vil trekke gjester til at området og legge til et unikt utseende i rommet, mens TV fungerer som en underholdning stykke. Denne TV-lagringsløsningen kan også beskytte TV mot skade eller tyveri.