Tunet & Kennel gjerde installasjonsinstruksjoner

December 15

Tunet gjerder som vil også tjene som en kennel gjerde må tjene to formål. Gjerdet må se attraktive og oppbevare hunden fra å rømme. Heldigvis er det gjerder som begge formål og kan installeres av hus.

Gjerdet installasjonsinstruksjoner

Noen av avgjørelsene angående fekting avgjøres av rase og aktivitet nivået på hunden. En liten hund kan beskyttes med et kort gjerde. Noen vurdering bør gis til å holde nabolaget hundene av de inngjerdet område. Mens en 2 fot gjerde kan holde en dachshund i gården, vil det ikke beskytte det hvis en aggressiv større hund streifer i området.

Stake ut området beskyttes. Jo større område, mer øvelsen får hunden. Hvis bare et lite område er beskyttes, opprette et rektangulært område med en langside. Hunden naturlig kjører lengden på pennen.

Det er mange alternativer for fekting materiale. Prisen vil variere avhengig av materialet. Huseiere bør kjøpe beste og flotteste gjerdet budsjettet tillater. De bør også sjekke lokale zoning forordninger for å sikre at gjerdet materialer de velger oppfyller zoning regulering.

Når alle beslutninger er gjort, er det på tide å begynne å jobbe. Bruk carpenter's streng utforme gjerde omkretsen. Bruk innsats å markere plasseringen av hvert innlegg, inkludert hjørner, porter og linjen innlegg. Sted linjen innlegg rundt 8 til 12 fot fra hverandre, avhengig av fekting materiale. Se instruksjonene særlig fekting materialet valgt.

Grave gjerdestolper kan gjøres med håndverktøy som innlegg hull graveredskap eller spader. Det går mye raskere, og med mye mindre svette, ved hjelp av makt utstyr. Makt innlegg hull graveredskap kan leies på de fleste utleie butikker.

Angi innlegg i sement og la tørre over natten. Hvis netting gjerde, for eksempel kjedekobling, brukes, strekke materialet fra hjørnet stolpe hjørnet stolpe og legge til linjen innlegg. Hvis det er bekymring hunden vil grave under gjerdet, grave en grunne grøfter, 3 til 6 inches dypt, og begrave bunnen av gjerdet stoffet. Hvis hunden grave, raskt fylle ut hullene med murstein eller blokker for å motvirke mer graving.

Fullføre gjerdet med noen ønsket dekorative inventar, legge til porter med hunden sikker låsene, så la hundene ut.