Tunet ideer med hvite stakittgjerder

May 29

Tunet ideer med hvite stakittgjerder

Hvite stakittgjerder er en klassisk aksent i amerikanske landskapsarbeid. Tradisjonen med planting blomsteroppsatser rundt et hvitt stakittgjerde finnes fordi fargerike blomster gi en dynamisk kontrast til gjerdet. Plant din favoritt blomster i forskjellige stiler og din rotten å lage et pittoresk bilde med gjerdet som et bakteppe.

Tilbehør med Arbors

Legge til en hvit arbor hagen din å fremheve din hvite stakittgjerder. En arbor er et stort tre innslag i formen på en bue. Arbors ofte holder blomster eller tjene som et dekke for en hage sete eller benken. Med en center walkway fører på døren, kan du legge til to arbors på hver side av hagen din. Vokse klatring roser rundt en av arbors. Legge til en svingende benk arbor på motsatt side av gården.

Levende blomster Collage

Lage en collage av farge rundt foten av gjerdet. Start med gul, legg deretter rødt, lilla blomster med frodig grønt løv som omgir dem. Du kan lag blomstene slik at fargene alternative både horisontalt og vertikalt. Velg lite vedlikehold flerårig varianter å unngå å forstyrre design hele året. Alternativene inkluderer impatiens, havet thrifts eller Siberian iriser. Besøk din lokale hagearbeid butikken for å be om en liste over alternativer for blomst som vokser best i din region.

Frodige hortensia

Hvis du vil beholde velstelte plenen synlig utenfor gjerdet, men har fortsatt lyst til å gi gjerdet en ansiktsløftning, vokse store klynger av hortensia i hvert hjørne av gjerdet. Når du er på deres full høyde, kan disse blomster gi en semi-privat plass der du kan plassere en lese benk eller avføring. Om sommeren kan du bruke dette området å slappe av fra den brennende solen. Gi blomster flere år for å utvikle seg til majestetiske planter som elegant smitte over hjørnene av din hvitt stakittgjerde.