Tunet drenering Tips

January 12

Tunet drenering Tips

For å se om din gårdsplass drenering problemområder, inspisere gården grundig etter en kraftig regn. Hvis det er områder der vannet er pooling og skade planter, gangveier eller andre funksjoner, vet du hvor verftet dreneringssystemet ikke fungerer. Flere metoder og enheter gir måter å løse drenering problemer.

Skrå Yard

Kanskje er den beste måten å håndtere verftet drenering problemer å opprette en stigningstallet til din hage. Gårdens skråningen skal peke fra huset for å hindre pooling nær grunnlaget. Skråningen bør lede vann til et område for egenskapen der en avløp eller oppbevaring dam er installert. Hvis du planlegger en ny gårdsplass, holde inne sinn effekten av verftets skråningen på regn avrenning.

Drenering rør

Drenering rør eller kulverter er en effektiv måte viderekobling vann ut av et bestemt område av et verksted. For at drenering rør å være helt effektiv, må huseiere velge rør som er store nok til å håndtere normal nedbør. Hvis en avløpsrøret eller kulvert fylles opp forbi halvveis regelmessig under normal nedbør, er det for lite, ifølge hjemmet og tunet forbedring nettsted DIY hjem forbedring ideer. Hvis en backlog rundt et rør eller kulvert kan sees, kan du forsøke å erstatte den med en større diameter pipe.

Området avløp

For å løse problemet med vann står fortsatt på ett område, bør du vurdere å installere en området avløp. Hvis et avløp ikke er nok, kan du installere mer. Området drenerer funksjonen en gitter på toppen som de fleste avløp, å holde ut store rusk som steiner og store biter av treet bark. Vannet går gjennom rist og i en beholder-område før det reiser ned avløpsrøret. Dette mottaket området filtrerer ut mye av rusk som gjør det siste rist, som blader og små pinner. Avfall bygge opp i området beholder så rense den ut regelmessig. Bruke området avløp holder drenering rør av hindringer så de tappe vannet raskt.