Trykkluft innvirkning verktøy

June 22

Trykkluft innvirkning verktøy

Trykkluft innvirkning verktøyene fungerer på samme måte til vanlig elektrisk versjoner av verktøy bortsett fra de har visse fordeler. De er kraftigere, gir høyere moment, er trygge og kan brukes til det samme formål som de elektriske bare versjonene. Trykkluft innvirkning verktøy fungerer ved å ha en liten luftkammer som er knyttet til verktøyet som leverer komprimert luft strøm til verktøyet. Disse air kamre kan være håndholdt eller hjul avhengig som er kjøpt.

Slagskrumaskin

Virkningen skiftenøkler drevet av trykkluft har mye mer kraft enn normalt skiftenøkler. De brukes ofte i profesjonell bil racing raskt fjerne skruene fra hjulene når dekkene fjernes fra bilen og finnes i mange bilbransjen butikker. Denne makten til å fjerne eller skrus bolter til objekter er definitivt ikke funnet i hånddrevet skiftenøkler som ofte krever mye muskelkraft. Pleie er nødvendig når utnytte en slagskrumaskin, spesielt når du strammer boltene, som boltene kan strammes til punktet at de er svært vanskelig å fjerne i fremtiden og bli skadet.

Air spiker

Air spiker inkluderer en rekke spikrer verktøy som brad spiker, etterbehandling spiker, innramming spiker og pin spiker. Disse verktøyene alle utføre spikrer funksjoner i bygging jobber, med den største forskjellen er størrelsen på neglene og makt som de er tatt ut av pistolen. I trykkluft spiker sender luften stempelet gjøre kontakt med sikre eller spiker. Dette skyter lås fra spikerpistolen og til overflate med en liten mengde luft. Air spiker er mye enklere å betjene og raskere enn en vanlig hammer og spiker, og den komprimerte luften gir mer strøm enn elektrisk eller batteridrevet spiker.

Reversibe Drill

Reversibel øvelser kan skru borekroner i begge retninger for å skru og skru materialer. Dette kan være nyttig i mange tilfeller i både hjemme og profesjonelt arbeid. Luft øvelser er mindre til elektrisk øvelser og har så mye dreiemoment som er tilgjengelig fra komprimert luften systemet har kraft. I hovedsak, jo høyere presset av tilgjengelige trykkluft, jo raskere drill hodet vil slå. Reversibel luft øvelser ikke trenger strøm for å fungere, så de er tryggere i enkelte miljøer der det kan være en risiko for gnister eller brann.