Trygt alternativ til kiselgur for svømmebasseng

November 1

Trygt alternativ til kiselgur for svømmebasseng

Renslighet og et svømmebasseng vann er av avgjørende betydning. En viktig komponent i sikringen pool vann sanitær er dens filtreringssystem. Svømmebassenger, det er tre hovedtyper av filtre: patron, sand og kiselgur (DE). Av de tre hovedbassenget filter er DE filtersystemer den mest effektive, men også den dyreste å opprettholde. Hvis holde bassenget filter kostnadene lave er også av betydning, er en tradisjonell sandfilter en trygg og effektiv alternativ.

Filtrering sammenligning

Svømmebasseng sand filtrering enheter gjør bruk av et spesielt gradert nr. 20 krystallinsk silika sand til filteret bassenget. Ifølge PoolCenter.com er sand i svømmebasseng sand filtrering enheter kjøpedyktig felle partikler i området 20 til 100 mikron. Kiselgur svømmebasseng filtre kan felle partikler så små som 3 til 5 mikron. Men filtreres typisk svømmebasseng svevestøv tilstrekkelig ut med en sandfilter enhet.

Filtrere sikkerhet

Sikkerheten til diatomaceous earth i et svømmebasseng filter og sand i et lignende filter er relativt lik når filtrering. DE er så effektiv på filtrering, men at avløpsvann slippes ut fra filtere DE svømmebasseng ikke bør bli pumpet inn andre organer av vann. Kiselgur avsatt i en strøm eller elven og slikt kan kvele av akvatisk liv. Sanden fra et svømmebasseng sand filtrering enhet er bare sand, og utgjør ikke en reell trussel.

Stue

Kiselgur svømmebasseng filtrering enheter kan være kostbart å vedlikeholde, hovedsakelig fordi DE er relativt dyre. For eksempel på tidspunktet for utgivelsen, er en 10 pund bag av DE for svømmebasseng filtre priset i nærheten $10. En 50 pund bag av svømmebasseng filter sand, også går på tidspunktet for publiseringen, ca $7. I tillegg kiselgur i et svømmebasseng filter må endres når enheten er backwashed (reversert) mens sand i en sand filteret ikke.

Betraktninger

Silica sand brukes i svømmebassenget sand filtre varer i 5 til 15 år før den må byttes. Hvis du backwash din bassengfilteret regelmessig, en sandfilter gjør mest økonomisk forstand. Sand-basert svømmebasseng filtre har vært i bruk i flere tiår, også. Sand er også en foretrukket metode for vannfiltrering og sanitær verden. Siden sand er en bevist vann filtrering materiale, sikres dens sikkerhet som et alternativ til kiselgur i et basseng.