Truede planter i Ohio

October 10

Truede planter i Ohio

Bare ett anlegg i Ohio er på listen over offisielle truede fra 2010, fem andre planter er på listen over truede og kan bli truet snart. Lover i Ohio har blitt satt på plass for å beskytte både truet og Eskortetjenester planter, og de som bryter disse lovene vil møte bratt bøter.

Truet

Fra 2010, bare ett anlegg i Ohio er på listen over truede: kjører buffalo kløver, også kjent som trifolium stoloniferum. Kjører buffalo kløver har bladene delt inn i tre brosjyrer og er definert som en flerårig art. Leder av kjører buffalo kløver er omtrent 1-tommers bred, mens stilkene er mellom 2 og 8 inches lang. Mellom våren og forsommeren er når de kjørende buffalo clover blomstene. Utenfor Ohio, kan dette anlegget plasseres i West Virginia, Missouri, Kentucky og Indiana. Årsaken til endangerment er knyttet til tre faktorer: ikke-innfødte planter konkurrere for sollys og fuktighet, habitat tap og nedgangen i bison. Bison var ansvarlige for å hjelpe habitat, samt spre ætt kjører buffalo kløver.

Problemer fremover

Fem planter som er på listen over truede inkluderer østlige prairie fringed orkidé (grov leucophaea), den lille whorled pogonia (isotria medeoloides), virginia spiraea (spiraea virginiana), lakeside daisy (hymenoxys herbaceas) og den nordlige vill monkshood (hjelmer noveboracense). Mens en truede plante er en plante som kan bli utdødd i nær fremtid, er en truede plante sannsynlig å bli plassert på listen over truede i nær fremtid. Alle fem av disse plantene har blitt truet, delvis på grunn av sitt habitat blir ødelagt eller svekket.

Løsning

Lover i Ohio har blitt vedtatt for å bevare skjebnen til både truede og truede arter. Under retningslinjer Ohio revidert koden delen 1518.02, har ingen lov å skade, ødelegge, rykke, fjerne eller bære bort noen utrydningstruede specie av anlegget uten tillatelse fra staten eller grunneier hvor planten vokser. I brudd på denne loven vil måtte betale minst bot på $1000 på deres første angrep og en maksimal bot på $5000. De som er ladet og dømt med en andre angrep eller noe lovbrudd etter at må betale minst bot på $2000 og en maksimal bot på $10,000.