Truede Marine planter

March 24

Truede Marine planter

Havet er fylt med en regnbue av marine planteliv. Disse plantene er svært rikt på mineraler og andre næringsstoffer, noe som gjør dem nødvendig å opprettholde livet i havet. Fisk, mennesker og andre sjødyr trives på havet grønnsaker. Dessverre blir noen sea vegetasjon stadig mer sjeldne, som er meget om. Disse plantene er også nødvendig for å opprettholde delikate økosystemer.

Mangroves

Mangrover er planter som er på listen over truede dyrearter. Disse anleggene fungerer som naturlig vann filtre for andre marine livet. De beskytte mot erosjon samt forbedre andre rotsystem. De har også tjene som et godt gjemmested fra rovdyr og matkilde for noen livet i havet.

Ifølge NOAA fiskeriene er det en lang liste over truede marine planter og dyr (dyr med ingen skjelett). De sier også at marine planter kommer i mange former som alger, blomstrende planter og sjøgress, bare for å nevne noen. Koraller er virvelløse dyr som faller i kategorien anlegget på listen over truede dyrearter. Noen marine planter er på listen over truede mens andre er på listen over truede dyrearter.

Havet Marigold

Havet ringblomst plantene er på høy varsling truede arter liste. Havet marigold vokser i veldig varmt klima, men mer planter er blitt skylt opp på kysten hele tiden. Havet ringblomst plantene er svært frodig og vokse i tykke felt. De er blomstrende planter, produserer vakre blomster som ligner på planter over vannet. Havet marigolds er på listen over kritisk truede arter.

Johnsons sjøgress

Johnsons sjøgress finnes i mange laguner, og det er på listen over truede marine planter siden 1998. Denne sjøgress er gradvis dør på grunn av forurensning. Dette gresset er rik mat for havskilpadder og andre marine livet. Denne typen gresset er svært kort og tett. Dette gresset er beskyttet fordi det er viktig del av økosystemer. Gresset finnes i overflod i Florida.