Tropiske trær og løvverk

February 24

Hvis bilder av svaiende palmer og høye kokospalmer kommer til tankene når du tenker på tropiske trær, vil du bare være delvis rett. Mens disse to artene er definitivt tropiske, så er en rekke andre, inkludert noen som vi vanligvis tenker på som ikke-tropiske trær, som eik, eldre og selv furu. Tropiske trær er noen som har tilpasset tropiske klimaer.

Tilpasninger

De fleste tropiske trær, selv den sporadiske eik, eldre og furu--er helt tilpasset varmere klima der de vokser. Blant de tilpasninger er mangel på dormancy sett i nordområdene og behov for høyere lysnivåer. De få tropiske trærne som viser tegn til sesongmessige dormancy gjøre det som følge av lavere lysnivåer. De fleste tropiske trær krever seks til åtte timer med sterkt sollys hver dag. De bolig i regnskogen ofte har bladene tilpasset for å kaste den kraftig regn.

Palmer

Palmer er blant de mest kjente av tropiske trær. Selv om de fleste palmer vokse sakte, noen arter som meksikanske fan palm kan til slutt komme 100 fot i høyden. Stammene i de fleste palmer har gjenkjennelig mønster, mens bladene er vanligvis enten fjær - eller fan-formet. Tre blader er vanligvis ganske store: de av California fan håndflaten er ofte 6 til 7 fot i lengde, mens de av den sanne daddelpalme kan være 20 fot lang.

Sitrustrær

Sant sitrustrær foretrekker mer middelhavsklima enn en tropisk, men også vil gjøre godt i varmere klima. Bladene på sitrus trær er størrelsen og formen på mest moderat Vær løvtrær. Men siden disse trærne ikke kan tolerere frost for enda en svært kort periode, er de vanligvis klassifisert som tropiske planter, selv om de oppsto i Øst-Asia.

Norfolkøyene furu

Mens furutrær er vanligvis forbundet med kjøligere klima, er den norfolkøyene furu en tropisk evergreen som ofte når 220 fot i høyde, med en diameter på 10 fot. Selv om løvverk består av nåler som alle andre furu, foretrekker det indirekte lys, som mange lavere-baldakin regnskog trær. I motsetning til mange tropiske trær tåler dette drier klima og temperaturer i området 45 - til 85-graders.