Tropiske planter i Texas

June 4

Tropiske planter i Texas

Til tross for det tørre klimaet i Texas, kan dedikert gartnere og plante elskere vokse tropiske planter i utkanten av ørkenen. Fra saftig frukt treet planter til mindre tropiske busker, hvis Texan Gartner følger planting og vann kan krav, en gartner i Houston eller Corpus Christi vitne blomstrende tropiske palmeblader og smak saftig eksotiske frukter i sin egen bakgård.

Dragon Fruit

Dette anlegget kalles å blomstre i Arizona, California, Florida og Texas. Drage frukt anlegget trenger full Søn delvis skygge og er kjent for å blomstre hvit og natur blomster på sensommeren eller tidlig i høst. Saftige planter og duftende blomster er tørke-tolerant med gjennomsnittlig vann behov. Dragon Fruit er egnet for voksende i en container eller en utendørs hage med mildt sur (6.1 til 6.5) pH jord. For å samle frukt, må de være overmoden før høsting frø.

Banan (blomstrende banan)

Den tropiske og øm flerårig, bananplanten vokser mellom 8 til 10 fot høy så sørg for at du har plass til plante den. Tropiske banan treet trenger full Søn å utvikle sin signatur løvfellende løv, rosa og røde blomster og frukten. Treet trenger konstant våt jord, og bør ikke engang tørt ut mellom vanning. Det tar en dedikert Texas gartner å holde treet vannet og glad. Flere treet, planter bør være lik avstand minst 24 til 36 inches fra hverandre. Banan er en rask dyrker og gir en frodig tropisk følelse i enhver hage. Store døde blader må bli tatt vare på høyt fordi de ikke faller sin egen.

Fugl av paradis (Crane blomst)

Den slående eksotiske tropiske flerårig vokser over hele Texas. Fugl av paradis trives i full sol til delvis skygge. Signatur oransje og flamme-blå blomster, i form av fuglen nebb og funksjoner, blomstrer fra slutten av vinteren til tidlig på våren eller midten av våren til sensommeren. Bladene er grønne eller blå-grønne med en blank stemning. I Texas vil anlegget vokse med gjennomsnittlig vann krav. Det krever regelmessig vanning men bør aldri bli gjennomvåt. Når samle frø, la pods tørke på anlegget. Bryt pod å samle frø for spiring. Det ta fugl av paradis en stund å starte blomstringen.

Palme (kål Palm eller lilla kål treet)

Denne klassiske palm tree varianten vokser opp til 20 fot. Palm trenger full Søn eksponering og begynner å blomstre i midten av sommeren, med sin skummende eviggrønne bladverket fronds og furry bagasjerommet skalaer. Kål palmer er egnet for voksende innendørs også mens den unge. Det er også egnet for stirrer i en beholder. Det trenger vann regelmessig, men bør ikke være over vannet. Palm er prangende i hagen og som en ung plante ornamentale, med sin krone Brown blader og sprengning spindly blader.