Tropiske planter eller busker kalde klimaforhold

February 19

Tropiske planter eller busker kalde klimaforhold

Tropiske planter er innfødte planter i de varme og fuktige områdene av verden. Plantene trives temperatur og vanligvis har en lav toleranse for kulde og frost. Det er visse tropiske planter som kan plantes i nordlige hager. Kald-hardføre plantene tolerere mer kald enn tropiske planter er vanligvis får æren for. Disse kalde-tolerant tropicals inkluderer busker og små frukttrær.

Lantana

Lantana (Latana camara) er en evergreen busk innfødt til tropene. Lantana er dyrket som en årlig i kaldere områder, tåler temperaturer ned til-28 grader F. Planten vokser til en eldre høyde på ca 6 fot med en 8 føtter sprer. Latana har 2-5 tommer lang, tann kanter løvverk og blomster med klynger av små blomster i nyanser av gult, oransje, rosa, rød eller hvit. Lantana vokser i en rekke godt drenert jord typer i områder av sol delvis skygge. Lantana har en rask vekst, og hastigheten utfører også godt i containere. Plantene er lett å utbre med frø eller stiklinger tatt i sommer.

Vindmølle Palm

Vindmølle palm (Trachycarpus formue) er født i Sørøst-Kina, Taiwan og Chusan øyer og er blant de mest kald-hardføre variantene av palmer. Kompakt treet oppnår en moden høyde på 20 til 40 fot med en smal-basert, fiber-dekket bagasjerommet. Palmate grønne bladene er sirkulære og vokse i en symmetrisk krone. Anlegget lett tåler subfreezing temperaturer og vokser best i områder i delvis skygge. Vanlig vann gir optimal vekst. Vindmølle palm vel er tolerante overfor et bredt utvalg av jord men foretrekker en fruktbar, godt drenert bakken.

Fugl av paradis treet

Fugl av paradis treet (Strelitzia nicolai) er en innfødt tropisk plante i Sør-Afrika. Anlegget er blant de passende valgene for områder med kalde vintre, som det er kjøpedyktig overleve inne temperaturer ned til-28 grader F, tolerer korte perioder med frost. Anlegget kan vokser opp til 30 fot høyt med bred løvverk 6 til 8 fot lang. Grå-grønne bladene er ordnet i fan figur på stammen. Vokse i områdene i full sol til delvis skygge og godt drenert jord. Fugl av paradis treet er populært brukt som en aksent i landskapet og blomstrer med unikt formede, 7 - til 18-tommers, blålig blomster, referert til som "fugler." Treet er en slektning av mindre, mindre-kald-tolerant fugl av paradis blomsten (Strelitzia regina).