Tropiske frukttrær som vokser i Florida

March 12

Tropiske frukttrær som vokser i Florida

Floridas hagebruk er mest kjent for sin appelsin tre produksjon. Men lar Statens subtropisk klima kommersielle bønder og uerfarne gartnere å vokse flere tropisk frukt treet varianter. Spenner fra eksotiske frukttrær til frukt du er vant til i dagligvarebutikk, trygler Florida landskapet for tropisk frukt trær som krever full sol, fuktig, godt drenert jord og høsting hele året.

Oransje treet

Fra 2010 er Florida nummer én i USA for voksende appelsintrær. Etter Brasil, Florida er nummer to i verden for oransje produksjon. Sitrus County, i nordvest Florida, ble oppkalt etter sin lunder av sitrus, inkludert appelsin-og grapefrukt.

Kokos Palm Tree

University of Florida Institutt for mat og landbruk vitenskap (IFAS) rapporter som kokos er den mest omfattende dyrket og brukt kokos treet i verden og viktigste palm. En viktig kommersiell avling i tropiske land i verden, kokos palm treet vokser også i Florida, skjønt mer tropisk dekorasjon enn for sin avling.

Kopra, sjef produktet av kokos, er kokos olje som bøndene bruker for å lage såpe, sjampo, kosmetikk, matlaging oljer og margarin. Mens Floridians ikke bruker kokos for disse produktene, vokser bønder en begrenset avling av kokos palmer å produsere "coco frio," en drikk laget av vannet inne grønn kokosnøtter.

Mango treet

Betraktet som en eksotisk frukt, vokser mango treet usedvanlig godt i Florida landskapet. Et middels til stort tropisk frukt treet, mango treet vokser så høy som 30 til 100 fot med en avrundet baldakin topp. Innfødte til India og Sørøst-Asia, bøndene gården mango i tropiske og subtropiske lavlandet verden. Fra 2010 produsere i Florida, bøndene mango hovedsakelig i Dade, Lee og Palm Beach og langs Sørøst og southwestern kystområdene.

Strangler fikentreet

I Sør-Florida vokser to opprinnelige Florida Strangler fiken Ficus aurea og F. citrifolia--svært godt. Strangler fikentrær, med massiv vridd trestammer og intertwining lemmer, tendens til å vokse nær kål palmer, bald cypress og oaks, som fikentreet overgår for næringsstoffer av klamrer på andre trærne grener. Strangler fiken er viktig i Florida skogen økosystemet og økosystemer over hele verden. Fig trær kan produsere tre eller flere avlinger av frukt i året, gir mat til dyrene og folk når andre frukter er mangelvare. Vær oppmerksom på at som en stor landskapet plante, bøndene skal plante strangler i bare parker og botaniske hager.

Dvergfiken

Mindre fikentrær, som dverg fig planter, vokse enkelt og unassumingly i plantasjeeiere på hjem dekk og patios. Miniatyr planter produserer solid fig frukt og kronglete badebukser. Fig vokser best og produserer den høyeste kvalitet frukten i Middelhavet og tørketrommel varm-tempererte klima. Fig er tolerante av tørre perioder som regn, frukt utvikling og modning, kan forårsake fruktene å sprekke og ødelegge.