Tropiske blomster til Plant

July 9

Tropiske blomster til Plant

Gartnere i områder som lider alvorlig vintre kan nyte den eksotiske skjønnheten av tropiske blomster. De fleste tropiske planter vokse i containere. Tropiske potteplanter gir gartneren flytte beholderen ute i finværet og bringe det inn i hjemmet eller sikkerheten til et drivhus dårlig månedene.

Landskapsarbeid med Tropicals

Noen tropiske planter gå sovende i løpet av vinteren som gjør gartneren å grave opp plantens rotsystem og legg den i en pott. Når trygt potted, holde anlegget i et område som gir det beskyttelse til varmen av sommeren kommer. I tropiske regioner, vurdere anlegget vekst syklus når du utformer en liggende oppsett. Liggende rundt blomstrende planter som avslutte blomstrende i vintermånedene på grunn av dormancy med planter som vil bidra til å fylle plassen.

Blomstrende tropiske Vines

Flamingo blomstrende vintreet (Sanremos andraeanum) krever et drivhus virkelig blomstre i områder utenfor US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 10 eller 11. Det krever en fuktighet nivåer over 50 prosent så hvis flyttet innendørs som en houseplant i vintermånedene vurdere å bruke en luftfukter. Vintreet blomstrer i lys til full skygge. Det vokser ca 18 inches høy og sprer seg opp til 20 fot. Det vil vokse i en beholder. Mandevilla gir blomster i sommermånedene. Den vokser i en hengende kurv eller en espalier. Beskjære anlegget før bringe den innendørs før den første frosten fall.

Blomster som tåler Frost

Golden trompet (Allamanda cathartica) vokser som en twining vinranke eller en busk hekk. I tropiske regioner, det er en flerårig men i områder med dårlig vær den vokser samt årlig. Anlegget kan også bringes innendørs før temperaturen dips under 30 grader Fahrenheit og flyttet tilbake ute etter all fare for frost. Den produserer mørk grønn, tungt veined blader og 3 tommers trompet-formet gult eller krem blomster. Ingefær lily (Hedychium coronarium) vokser året i tropiske regioner og produserer 12 tommers klynger av duftende blomster. I områder med en vanskelig frost, anlegget vil dø i bakken, men vanligvis returnerer når været varmes. Den vokser installasjonene i USDA soner 7 til 11.

Tropiske Houseplant eller hage prøven

Fugl av paradis (Strelitzia reginae) vokser utendørs tropisk steder eller som en slående houseplant. De Lær, stiv lanse-formede bladene måle opp til 18 inches i lengde og danne en klynge. Klyngen oppnår ofte en høyde på opptil 3 til 5 fot. Grønn, anlegget tåler en temperatur dråpe å 24 grader Fahrenheit før lider skade. Anlegget oransje og blå blomster ligner en fugl hode. Enkelte Sorter produsere hvit eller blå blomster. Blomstene foreta langvarig kuttet buketter som varer ca to uker når den plasseres i vann.