Tropiske blomster for skygge

March 9

Tropiske blomster for skygge

Tropiske blomster som vokser i skyggefulle områder vanligvis tolerere to av fire typer hage skyggen. Deres behov for solen varierer fra et par timer av indirekte sol i tidlig morgen eller ettermiddag (middels skygge) til tre til fire timer med sollys daglig, men ikke nødvendigvis på en gang (del sjattering).

Hibiscus

En flerårig busk, hibiskus er kjent som «Dronningen av the tropene» og vokser til ca 4 fot lang og 8 fot høy. Opprinnelig fra Stillehavsøyene og Asia kommer blomstene enkelt, bi - eller tri-farget i tusenvis av farger og fargekombinasjoner. Selv om Hawaii har noen arter av denne blomsten, er de fleste av de det nå hybrider blandet med andre kraftigere lager fra Asia. Tørking og brygget blomster av dette allestedsnærværende anlegget produserer te i Asia og deler av Nil-dalen i Afrika, og mellomamerikanske kokker bruker sin stilkene i suppe. Selv om det elsker skyggen, krever det to timer med sollys om dagen.

Begonia

Av de to typene begonia (tuberous og vokset) gartnere hardføre vokset ulike utenfor. Krever skyggen i den varmeste delen av dagen og bare trenger vann når tørre, denne blomsten trives i tørrere regioner i USA som California og Texas, hvor det kan vokse hele året. Når denne årlige begynner å blomstre, vil den blomstre til høsten.

Anthuriums

Anthuriums (gresk for "hale blomst," oppkalt etter sin lenge etterfølgende kolonnene i spathes) er blitt svært populære som en klippe blomst for Hawaii blomsterdekorasjoner. Med mer enn 800 arter, disse skygge-kjærlig innfødte Cuba, Brasil, Argentina har Mexico og Costa Rica hvit, gul, oransje, rosa og grønne hjerte-formet spathes (voksaktig endret blader som vokser ut av stilkene og inneholder små blomster på sine baser) i stedet for kronblad som deres "blooms."

Hosta

Den staude, xeric (lav-vann-krav) hosta (medlem av liljefamilien) ønsker morgensol og ettermiddag skygge og produserer sin lavendel og hvite pigger i sommermånedene.

Caladiums

Innfødt å Amazonas-regionen i Brasil, caladiums, med sine Pilformet grønn, hvit, rosa, krem eller rød blader krever varm, fuktig, skyggefulle områder, og selv om de er referert til som Caladium lerret, de faktisk overføres fra røtter.

Astilbe

Den flerårige astilbe kan vokse i solen, men foretrekker skyggen bare 3 til 4 timer med sollys og må ha fuktig jord. Dette anlegget vokser mellom 1 og 4 fot høy, og produserer sterk stilk, rik bregne-lignende løvverk og fjærlett, rød, rosa, hvite eller lilla blomster som blomstrer bare en gang i året. Mange blomsterhandlere ordne astilbe løvverk og blomster i tørket blomst Buketter.

Plumeria

Opprinnelig fra Mexico og mellom-Amerika har plumeria (også kjent som frangipani) bare 7-8 arter men mer enn 300 typer planter som produserer de gul-til-rosa blomstene som Hawaii håndverkere gjør i leis.