Tropisk skog blomster

May 11

Tropisk skog blomster

Tropisk skog blomster er innfødt til skoger finnes i tropiske områder på eller nær ekvator, området spenner fra Tropic of Cancer latitude 23,5 grader nord og sørover til Tropic of Capricorn på latitude 23,5 grader south. Selv om folk flest tenker på begjær regnskogen blomster når de tenker på tropiske blomster, noen flora ligger i tørre tropiske skoger som ligger mellom 10 graden til 20 grader nord og Sør breddegrader.

Blomster i skogen øvre lag

Tropisk skog har tre viktigste øvre lag, hver med ulike typer blomster. Det øverste laget, eller emergent lag, stiger over resten av lag og tåler varme temperaturer, lav luftfuktighet og, i enkelte områder, sterk vind. Selv om ingenting hindrer deg det, blomstre ikke mange typer blomster under disse forholdene. Men produserer i den nedre delen av denne stratus og i den øvre delen av kalesjen nedenfor, i Sørøst-Asia, dipterocarp trær blomst nesten samtidig en eller to ganger et tiår, mer enn 3 millioner blomster per treet.

Neste lag, baldakinen, får mindre lys, men siden 70-90 prosent av sine trær stole på pollinering av dyr, det gir mange av de kjente blomstrende tropiske planter og trær for å tiltrekke seg disse pollinators. Blant disse er orkideer og andre epiphytes (planter som lever på andre planter ikke-parasitically og få næringsstoffer og fuktighet fra luften) som bromeliads. Begonia med sin vannaktig stilk også bor der.

Understory direkte under baldakinen får enda mindre lys enn kalesjen men fortsatt produserer planter som flammende rød lykt ingefær.

Blomster i den lavere Stratus

Det nederste laget av tropisk skog er skogbunnen, som bare mottar 2 til 15 prosent av det totale sollyset siver fra andre biome lagene. I nærings-fattig, sur jord, lidenskap blomst vinstokker og periwinkle dekke regnskogen gulvet, mens rundt kantene av skogen, busker av rødt, oransje og gult hibiscus blomster vokser overstrømmende.

Farge

Fargen spiller en viktig rolle i overlevelse av de fleste av tropisk skog blomster. Emergent nivået blomster reseed gjennom luften som de sterke vindene bære frø til andre områder, så de ikke trenger fargen så mye som de blomstene i de lavere lag av skogen lag. For eksempel blomstene i kalesjen hvor vinden ikke trenge gjennom stole på dyr og insekter for pollinering, og en måte å tiltrekke dem er gjennom farge. De natten bloomers som hvit gardenia, hvit bougainvillea og datura tiltrekke Sommerfugler og flaggermus. Mens lyse kopp blomster som flamboyant gigantisk fugl av paradis og dens slektning, fugl av paradis, bare åpne sine blomster når en fugl abbor på sine fargerike spathes. Rosa prinsesse busk i understory og andre røde og oransje blomster tiltrekke Sommerfugler og nektar-fôring fugler.

Duft

Noen blomster i kalesjen og på skogbunnen tiltrekke deres pollinator av lukt. Orkideer tiltrekke orkidé bee gjennom emitting sin berusende duften, mens råtnende, mugg-scented blomster tiltrekke seg fluer.

Bruker

Mange tropisk skog blomster har medisinske egenskaper. Røde, oransje og gule blomster i poinciana funnet i tropiske regioner i Sør-Amerika og i India brukes til å kurere feber, hoste, sår og respiratoriske plager. Roten til å indusere abort tidlig i svangerskapet. Noen blomster er spist, som i malayisk, der Nonyan parabolen kalles "laksa" inneholder fakkelen ingefær blomsterknopper.